Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruimte is hét trefwoord voor deze TUSSENWONING! Ruimte op alle fronten: met een woonoppervlakte van 127m2, een perceeloppervlakte van 189m2 én een garage/berging onderscheidt deze tussenwoning zich van menig ander. De ruime tuingerichte woonkamer, de aanwezigheid van 4 ruime slaapkamers en een maar liefst ca. 15 meter diepe achtertuin op het noordwesten zorgen ervoor dat u hier als gezin met opgroeiende kinderen heerlijk de ruimte heeft! Ook de ligging is zeer kindvriendelijk: de woning bevindt zich aan een woonerf en met een speeltuintje schuin tegenover de woning is er altijd een fijne speelplek in de buurt!

Vernieuwingen / Verbeteringen
In 2011 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- kunststof kozijn incl. kunststof voordeur geplaatst;
- kunststof kozijnen/ramen met dubbele beglazing geplaatst op 1e verdieping;
- keralit rabatdelen geplaatst aan de voor- en de achterzijde op 1e verdieping;
- dakraam voorzolder vernieuwd.

Indeling
De entreehal is voorzien van een meterkast en een toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De toiletruimte is volledig betegeld met wit gemarmerde wandtegels met decorrand en wit gemarmerde vloertegels. De ruime, tuingerichte woonkamer is voorzien een trapopgang, praktische trapkast, convectorput en de grote glazen pui met tuindeur zorgt voor prettig veel lichtinval. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken in roomwitte kleurstelling met een beukenkleurig houtstructuur kunststof aanrechtblad, uitgerust met een koelkast, 3 vriesladen, vaatwasser, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, schouwafzuigkap (RVS) en combimagnetron. De entreehal en keuken zijn voorzien van een zandkleurig gemêleerde plavuizenvloer en de woonkamer van een lichte houtstructuur laminaatvloer. Verder is de begane grond grotendeels voorzien van spachtelputz wandafwerking.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot de badkamer en 3 ruime en praktisch slaapkamers van ca. 15, 13 en 9m2. De ouderslaapkamer is voorzien van een dakkapel en schuifkastenwand. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douche en 2e toilet en is volledig betegeld met lichtgrijze wandtegels en witte vloertegels. Verder is de eerste verdieping grotendeels voorzien van een lichte houtstructuur laminaatvloer.

2e Verdieping
Ruime voorzolder voorzien van wasmachineaansluiting, dakraam, 2 vaste kasten en cv-ruimte met HR-cv-combiketel (merk: Remeha / type: W21 Eco). De 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel en bergruimte achter knieschotten.

Algemeen
De achtertuin is voorzien van bestrating, een plantenborder en houten tuinhuisje en is gesitueerd op het noordwesten. Door de diepte van maar liefst ca. 15 meter is er altijd wel een plekje in zon of schaduw te vinden! Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de garage/berging met kanteldeur en loopdeur en is er een parkeerplaats op eigen terrein gecreëerd.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 127m2
Inhoud woning: ca. 410m3
Grondoppervlakte: 189m2
Bouwjaar: ca. 1977

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 43m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 13m2
Slaapkamer III: ca. 9m2
Badkamer: ca. 4m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 7m2

Algemeen
Garage/berging: ca. 15m2

Omgeving
Deze woning bevindt zich op een kindvriendelijke locatie in de populaire woonwijk Veenendaal-West. Op korte afstand vindt u wijkwinkelcentrum De Ellekoot, treinstation Veenendaal-West, (basis)scholen, kinderdagverblijf- en BSO-locaties, diverse sportaccommodaties en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Met de auto zijn de snelwegen A12/A30 en A15 via de nabijgelegen Rondweg-West snel bereikbaar. In de directe omgeving van de woning zijn ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen en speelvoorzieningen aanwezig.

Kortom: deze leuk gelegen tussenwoning heeft zowel binnen als buiten heerlijk veel leefruimte te bieden!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

189 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

78 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Veilige buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's