Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN 2/1 KAPWONING MET GARAGE EN VRIJ GELEGEN ACHTERTUIN OP KORTE AFSTAND VAN DORPSKERN MET SUPERMARKT EN BASISSCHOOL.

Deze woning is gebouwd in 1972 en circa 415 m³ groot. Naast de woning staat een vrijstaande garage van 25 m². Het perceel is 272 m² en het gebruiksoppervlakte wonen is 118 m². De woning is in 2002 voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Toen zijn ook de originele houten geveldelen vervangen door onderhoudsvrije geveldelen. In 2008 zijn de dakpannen vervangen. Vorig jaar is nog een overkapping gebouwd achter de garage. Vloeren en gevels zijn niet geïsoleerd, het dak is gedeeltelijk aan de binnenzijde voorzien van isolatie.

Indeling:
Hal met trapkast, meterkast en nette toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein. Woonkamer met eikenhouten vloer, spachtelputz wanden en schuurwerkplafond. Vanuit de woonkamer is een open doorgang naar de keuken met functioneel recht keukenblok voorzien van gaskookplaat en vaatwasser. In de keuken staat nog een bijbehorende vaste kast met koelkast daarin. De achterdeur naar de tuin is ook in de keukenruimte.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 8, 13 en 13 m², welke zijn afgewerkt met tapijtvloeren en spachtelputz wanden. De lichte badkamer is compleet voorzien van wandcloset, douche, ligbad en wastafelmeubel. Met een vaste trap is toegang tot 2e verdieping met overloop en 4e slaapkamer. Op de overloop hangt ook de Nefit HR combiketel uit 2000. De slaapkamer is ruim en voorzien van dakramen voor daglicht.

De tuin is grotendeels gelegen op het westen en aan de achterzijde vrij gelegen. In de tuin ligt kunstgras en een tweetal terrassen. Een heerlijke onderhoudsvrije tuin. Achter de garage is een praktische overkapping. Enerzijds om eventueel beschut te kunnen zitten, maar zeker ook voor stalling van bijvoorbeeld de fietsen. De tuin is ook achterom bereikbaar, tussen de woning en garage is hiervoor een poort. De garage is binnenwerks groot 3,8 x 6,47 en voorzien van elektra en stalen kanteldeur. Er zijn spouwmuren aanwezig bij de garage, maar geen isolatie.

EEN PRIMA STARTERS-/GEZINSWONING IN PRETTIGE WOONOMGEVING GELEGEN.

Vraagprijs € 249.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

272 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

272 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Rustige buurt

 

Vlak bij de winkels

 

Speeltuintje in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's