Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

EEN ONTZETTEND LEUKE EN RUIME PARTERRE GELEGEN OP EEN GEWILDE LOCATIE IN VOORBURG!

Wij bieden deze leuke en ruime parterrewoning aan van ca. 95m², gelegen op een centrale, gewilde locatie in Voorburg. De woning is nog voorzien van veel originele jaren dertig elementen. Denk daarbij aan de glas-in-lood bovenlichten, de paneeldeuren, en het tegelwerk bij het entree. De woning is deels voorzien van mooie aluminium kozijnen met HR++ glas (aan de voorzijde). Achter zitten nog de originele kozijnen met stolpdeuren naar de tuin van ca. 138m²! In de hal en in de woonkamer ligt nog de fraaie originele vistgraat parketvloer en de woning is voorzien van een werkend open haard!

Om de hoek ligt een mooi groen park met een grote speelplaats voor de kinderen. De woning is aantrekkelijk gelegen voor diegene die veel gebruik maken van het OV of van de snelwegen. Station Laan van NOI is gelegen op slechts 10 minuten lopen en met de auto zit u in 2 minuten op de A12. Met de fiets bent u in slechts 10 minuten in hartje centrum Den Haag. Winkels zijn te vinden aan het Koningin Julianaplein in Voorburg (gelegen op ca. 6 minuten fietsen).

*** Bekijk de foto's, de video en de plattegrond voor een complete impressie van de woning. ***

INDELING:
Entree via de voortuin (pad is gemeenschappelijk). U betreedt de woning in een tochtportaal met fraai origineel tegelwerk op de wanden. Vervolgens komt u in de hal met een fraaie visgraat parketvloer en twee inbouwkasten waarvan in één de groepenkast zit (6 groepen + A.L.S.). Verder in de hal is een separaat toilet met fonteintje en een vaste kast met daarin de aansluitingen voor de wasmachine.
De woon-/eetkamer is heerlijk ruim omdat de originele separatie er uit is. Het zitgedeelte is nog voorzien van de originele visgraat parketvloer. In het midden is een mooi werkend open haard (hout) en achter is een open keuken met diverse apparatuur (4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een losse koel-/vriescombinatie).
Via openslaande deuren betreedt u een gigantische achtertuin van 13 meter diep en bijna 10 meter breed! De tuin is gelegen op het noordoosten maar door de grootte kunt u toch een groot gedeelte van de dag van de zon genieten.
De woning beschikt over twee riante slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 13m² heeft openslaande deuren naar de tuin. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is ca. 11m². En dan is er nog een derde kamer van ca. 7m² waar de HR-combiketel (bj 2018) is opgesteld. Dit betreft een huurtoestel, € 24,- per maand (inclusief service en onderhoud) waarvan het contract overgenomen dient te worden.
De badkamer is gelegen tussen de twee slaapkamers en is voorzien van een groot meubel met twee wastafels, een heerlijke inloopdouche, design radiator en spotjes in het plafond.

KENMERKEN:
- Bouwjaar 1933;
- Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlak ca. 95m²;
- Zeer riante achtertuin van ca. 138m²;
- 1/3e aandeel in actieve VvE;
- Bijdrage VvE € 64,00 per maand (incl. opstalverzekering);
- Salso spaarrekening VvE op 18-09-2018 € 10.377,10 volgens afschrift;
- Woning is deels voorzien van HR++ glas (voorzijde);
- HR-combiketel (bj 2018) huurtoestel € 24,- p/mnd en dient overgenomen te worden;
- Elektra 6 groepen + A.L.S.;
- Veel originele jaren dertig elementen nog aanwezig;
- Functionerende open haard aanwezig;
- Mooie originele visgraat parketvloer in hal en woonkamer;
- Asbestclausule van toepassing;
- Overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar;
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Er wordt jaarlijks een straat-BBQ gehouden en elk jaar gaan de kinderen uit de straat met Halloween verkleed langs de deuren.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1933

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

288 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij de stad (jel oopt in binnen 20 minuten de binnenstad van Den Haag in), strand en de A12. Genoeg Openbaar Vervoer. Vrij uitzicht op het park.

 

Aleen bestemmingsverkeer in de straat

 

Fijne buren!!!!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's