Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Modern afgewerkt 3 kamer appartement met speelse indeling (splitlevel) waarbij alleen de woonkamer op de begane grond is, voorzien van groot balkon over de gehele breedte van het appartement, berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Zeer gunstig gelegen op de begane grond van het gebouw “ de Graaf” in het centrumproject het “Regentekwartier”. Fantastische ligging midden in het centrum van Eindhoven met alle denkbare voorzieningen op loopafstand van het Clausplein, het Victoriapark en nabij het mooiste plein van Eindhoven het Wilhelminaplein! Tevens goede aansluitingen met het openbaar vervoer (bus, station) op loopafstand.

BEGANE GROND ENTREE:
Entree-/hal met beveiligde toegang d.m.v. een bellentableau met videofoon-/intercomsysteem, brievenbussen, lift en trappenhuis.

BEGANE GROND:
Fraaie binnenruimte voorzien van stucwerk wandafwerking met toegang tot de verschillende appartementen.

APPARTEMENT (1e woonlaag):
Ruime entree met laminaatvloer (2015), stucwerk wandafwerking, intercom/videofoon en kast met warmtewisselaar. Betegeld toilet met hangcloset, fonteintje en mechanische afzuiging. Extra bergkast.
Speelse, lichte woonkamer op de begane grond met veel raampartijen, vide, laminaatvloer (2015), stucwerk wandafwerking en deur naar het balkon. Ruim zonnig balkon over de gehele breedte van het appartement. Vanaf het balkon heeft men een fraai uitzicht over de groenvoorziening tussen de complexen en kijkt u richting de Regent.
Via een trapje is de open keuken bereikbaar op de 1e verdieping met keukenopstelling in L vorm voorzien van koelkast, vaatwasser (2017), inductiekookplaat, afzuigkap, veel opbergruimte en bergkast. Berging met wasmachine en droger aansluiting, locatie groepenkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaar) en unit WTW.
Luxe badkamer met tegelvloer en ingericht met een ligbad, separate douche, wastafel in meubel (2015), mechanische afzuiging en raam met daglicht! Slaapkamer 1 met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 2 met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking.

BERGING & PARKEERPLAATS:
Ruime berging op de begane grond voorzien van elektra en voldoende opbergruimte. 1 Parkeerplaats (nummer 435) in de parkeerkelder van het complex welke via een elektrisch bedienbare garagedeur te bereiken is.

ALGEMEEN:
- Modern afgewerkt 3 kamer appartement met speelse indeling, vide en voorzien van groot balkon over de gehele breedte van het appartement, berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.
- Zeer gunstig gelegen op de begane grond van het gebouw “ de Graaf” in het centrumproject het “Regentekwartier”.
- Fantastische ligging midden in het centrum van Eindhoven met alle denkbare voorzieningen op loopafstand van het Clausplein, het Victoriapark en nabij het mooiste plein van Eindhoven het Wilhelminaplein! Tevens goede aansluitingen met het openbaar vervoer (bus, station) op loopafstand.
- Speelse indeling waarbij de woonkamer op de begane grond is met het balkon en de keuken, slaapkamers en badkamer zijn gelegen op de 1e verdieping.
- Volledig geïsoleerd en daarnaast voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en HR++ glas.
- In 2015 zijn nieuwe vloertegels in de badkamer en toilet gelegd en is het gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer (inclusief ondervloer) en de woonkamer is opnieuw gestuukt.
- Bijdrage VvE appartement is € 150,09 per maand en voor de VvE parkeerplaats € 25 per maand.
- Woonoppervlakte 88 m².
- Inhoud 328 m³.
- Groot balkon over de volle breedte van 15 m²!
- Unieke ligging op een rustige locatie middenin het centrum.
- Bouwjaar 2002.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb het appartement destijds als nieuwbouw appartement gekocht en toen moest het Regentekwartier nog worden gebouwd. Inmiddels staat het geheel er al 16 jaar en is het uitgegroeid tot een van de mooiste locaties in het centrum van Eindhoven.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2002

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

328 m³

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Uniek appartement met speelse indeling op een perfecte locatie in het centrum

 

De plafondhoogte van bijna 4,5 meter met hoge ramen en dus veel lichtinval

 

Keuken die boven de woonkamer uitstijgt

 

Appartement ligt op de eerste verdieping, maar woonkamer bijna op de begane grond waardoor je zo de tuin inloopt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's