Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 129.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Starters opgelet: Dit knusse appartement is gesitueerd op loopafstand van het centrum, winkelcentrum de Baronie en gelegen in een groene woonomgeving.

Deze leuke woning heeft 2 ruime slaapkamers, sfeervolle woonkamer en 2 balkons. Eén aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. Beneden in de kelder bevindt zich nog een ruime berging. Het complex is niet voorzien van een lift maar erg gunstig is dat het appartement is gesitueerd op de onderste etage welke via enkele treden bereikbaar is. De omgeving is heerlijk groen met op steenworp afstand het sfeervolle Bospark. Een mooi aangelegd park waar u heerlijk van de natuur en rust kunt genieten, een korte wandeling kunt maken of een bezoekje kunt brengen aan de kinderboerderij. Ook voor uw dagelijkse boodschappen, een dagje shoppen en/of gezellig hapje eten hoeft u niet ver weg. Zowel winkelcentrum De Baronie als het gezellige stadscentrum zijn beiden op loopstand. Verder zijn er in de nabije omgeving speeltuinen, verschillende scholen en uitvalswegen N11 & N207.
Begane grond
Veel parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex, bellentableau met brievenbussen en trappenhuis naar de kelder met bergingen of naar de woningen. Via enkele treden omhoog komt u bij de voordeur van het appartement.

Het appartement
Entreehal met toegang tot het toilet, de eerste slaapkamer, keuken en woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en heeft uitkijk op de prins Bernhardlaan. Er is veel lichtinval, lichte wanden en een nette lichte laminaatvloer. Het dubbel glas is geluidswerend wat ervoor zorgt dat u geen geluidsoverlast zult hebben van de achtergelegen weg. Ook geeft de woonkamer u toegang tot het eerste balkon en de tweede slaapkamer welke overigens is voorzien van een nette grijze vloerbedekking.

Keuken
Rechte keuken opstelling met witte kastdeuren/ lades en een rvs aanrechtblad. Naast het keukenblok is ruimte voor een koelkast met kookplaat en er is eventueel nog ruimte over voor andere keukenapparatuur.
Tevens is vanuit de keuken toegang tot het tweede balkon met uitzicht over de rustige straat.

Badkamer
Ook de badkamer is te bereiken via de keuken. De eenvoudige badkamer is voorzien van een lichte vloer + wandtegels, douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Kenmerken
• Gesitueerd op de onderste etage en bereikbaar via enkele treden
• Ideale woning voor starters en voorzien van 2 slaapkamers
• Gelegen in een groene woonomgeving met op steenworp afstand het Bospark
• Veel parkeergelegenheid aan de voorzijde
• Op loopafstand van winkelcentrum de Baronie en het stadscentrum
• Nabij scholen, speeltuinen en uitvalswegen N11 en N207

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 102,= per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1956

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

169 m³

Woonoppervlakte

59 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's