Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 298.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De woning is gelegen aan een rustige, breed opgezette straat in het ‘oude’ De Meern. Verder kent de woning een uitstekende, centrale ligging nabij diverse voorzieningen zoals; Winkelcentrum Mereveldplein, scholen, openbaar vervoer aansluitingen, sportcomplexen (zwembad Fletiomare, sportpark De Paperclip, sportcentrum Oudenrijn, VV De Meern, etc.), uitvalswegen A2/A12 en natuurlijk de stad Utrecht.

Woonoppervlakte: 142m²
Inhoud: 466m³
Bouwjaar: 1967
Perceeloppervlakte: 152m²

Diepe voortuin en voldoende parkeergelegenheid direct voor de woning.
Entree met toegang tot een toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegang tot de ruime lichte woonkamer. De ruime woonkamer heeft een open keuken en heeft een parketvloer en open haard. Aan de voorzijde biedt de woning extra oppervlakte en sfeer door de aanwezige erker.
De keuken is in de achterzijde in de uitbouw geplaatst in een U-opstelling. De keuken biedt Volop bergruimte en heeft de beschikking over diverse apparatuur, waaronder een keramische kookplaat en oven. Via de keuken is de achtertuin op het westen bereikbaar.
De tuin is circa 8m diep heeft een royale stenen schuur en achterom. De tuin is voorzien van bestrating en biedt een heerlijke plek om te genieten van de middag en avondzon.

1e Verdieping: Overloop welke toegang biedt aan 3 ruime slaapkamers. De kamers hebben oppervlaktes van circa 16m², 12m² en 9m². Twee kamers zijn voorzien van laminaatvloeren en gipsplaten plafonds. De badkamer is voorzien van een douche, toilet ligbad en wastafel. ook de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger geplaatst en ook heeft u vanuit de badkamer toegang tot het balkon.

2e Verdieping: Via een vaste trap bereikbare zolderverdieping met grote dakkapel aan de achterzijde van de woning. door deze extra ruimte zijn 2 kamers gerealiseerd, waarbij de grote kamer een oppervlakte heeft van circa 15m². De 2e kamer (thans in gebruik als werkkamer) heeft een oppervlakte van circa 6,3m².

- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Goten en dakbedekking dakkapel uit 2017;
- Complete groepenkast met automaten zekering en 2 aardlekschakelaars
- Verwarming via HR- ketel, warmwater via geiser

Keurige woning, met een zeer fraaie ligging, veel ruimte en voldoende kamers. Wilt u komen wonen in deze geliefde straat in De Meern, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1967

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

466 m³

Woonoppervlakte

142 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim vriendelijk en sociaal

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: