Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim driekamerappartement op de eerste verdieping met royaal en zonnig balkon op het zuiden.

Keurig appartement op de eerste verdieping met ligging direct naast de lift en het trappenhuis. Een fijn appartement met ruime woonkamer, keurige keuken, twee slaapkamers en zeer royaal balkon. Bent u opzoek naar een betaalbaar appartement? Dan is het zeker de moeite waard om een afspraak te maken om vrijblijvend dit appartement te bekijken.

Dit appartementencomplex is gelegen in een woonwijk met groen-/speelvoorzieningen en heeft een ruime opzet van hoog -en laagbouw. Het complex is centraal gelegen in de nabijheid van uitvalswegen, openbaar vervoer alsmede winkelcentrum de “Herenhof” (ideaal voor de dagelijkse boodschappen).

Begane grond
Afgesloten entree, bellentableau en brievenbussen met elektrische schuifdeur.
U kunt de galerij bereiken via het trappenhuis of de lift.

Dit appartement beschikt ook over een eigen fietsenberging op de begane grond.

Eerste verdieping
Hal met meterkast en toegang tot de tussenhal. De ruime tussenhal met bergkast biedt toegang tot alle vertrekken.

Open verbinding van de tussenhal naar de lichte woonkamer. Een royale woonkamer van 28 m² met een deur naar het zonnige balkon. Het balkon is zeer royaal te noemen met een formaat van 17 m². Hier heeft u een heerlijk groen uitzicht en door de ligging op het zuiden de gehele dag zon.

De keuken bevindt zich aan de galerijzijde van het appartement. Een, in 2014 vernieuwde, keuken met betonlook werkblad. De keuken bevat de volgende inbouwapparatuur; een breed 6-pits gasfornuis, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. De apparatuur is slechts 2 jaar oud.

Keurig toilet met blauw/grijze vloertegels en lichte wandtegels compleet uitgevoerd met toilet en fonteintje. De Badkamer met dezelfde tegels een nette wastafel, douchehoek en wasmachine aansluiting.

Aan de achterzijde van het appartement liggen de ruime ouderslaapkamer en een tweede slaapkamer. Beide kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 143,22 per maand. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van € 47,- voor gebruik van verwarming en warm water. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

223 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij OV

 

Centraal gelegen

 

rustige omgeving

 

Groene buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's