Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 329.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nabij het uitgestrekte Nationaal Park Veluwezoom ligt deze royale twee-onder-een-kapwoning met haar zeer diepe en groen ingerichte tuin. Vanaf de Schelmseweg 4 bent u al binnen 8 minuten lopen aan de rand van het park. Hier kunt u ronddwalen door het grote aaneengesloten natuurgebied waar heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen elkaar afwisselen. Ook kinderen kunnen hun hart ophalen in deze prachtige natuur, of spelen in een van de speeltuinen in de omgeving. Het gezellige centrum van Velp is slechts 5 minuten fietsen, waar u terecht kunt voor vele winkels, een leuk terrasje of uw dagelijkse boodschappen. Basisscholen zijn lopend te bereiken en middelbare scholen liggen op fietsafstand. Natuurlijk is het gezellige stadscentrum van Arnhem eveneens dichtbij en hooguit een kwartiertje fietsen! De bushalte is om de hoek en de woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A12 en de A50.

Deze fijne twee-onder-een-kapwoning met uitbouwmogelijkheden biedt een bijzonder royale ruimte om geheel in te richten naar uw eigen smaak! De diepe woon- en eetkamer is heerlijk licht door de grote erker en is voorzien van een stijlvolle parketvloer. De woning beschikt daarbij over maar liefst 3 ruime slaapkamers en een zeer royale zolder, die met een vaste trap bereikbaar is. Zo kunt u de zolder bijvoorbeeld inrichten als 4e extra slaapkamer, of kantoor, werkruimte of atelier! De kers op de taart bij deze woning is overduidelijk de bijzonder royale achtertuin. Hier kunt u heerlijk tuinieren, ontspannen op het terras en kinderen kunnen spelen op het grote gazon. Op de eigen oprit is bovendien plaats voor meerdere auto’s!

Indeling van de woning
Begane grond: Via de ruime voortuin en de prachtige nog authentieke voordeur, is de hal van de woning te bereiken. Deze biedt toegang tot de keuken, de woon- en eetkamer, de geheel betegelde kelder met stahoogte en het toilet. Het toilet is voorzien van een wc-fontein. De diepe woonkamer is heerlijk ruim opgezet, beschikt over een parketvloer en is voorzien van een erker, waar de gekleurde glas-in-loodramen zorgen voor een mooie lichtinval. De keuken biedt toegang tot de achtertuin en kan geheel naar eigen wens gemoderniseerd worden. Hier zijn een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap aanwezig.

1e verdieping: Op de 1e verdieping bevinden zich de overloop, de badkamer, 3 slaapkamers en een balkon aan de achterkant. Op de overloop is een handige inbouwkast aanwezig. De geheel betegelde eenvoudige badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel. De slaapkamers zijn riant opgezet en beschikken over vloerbedekking. Daarbij is via één kamer het balkon te bereiken, gelegen op het oosten en uitkijkend over de achtertuin.

2e verdieping: De enorme zolderruimte is voorzien van twee dakramen. De prachtige originele balken plafonds verdienen oprecht een mooie, en nieuwe entourage!

Buiten: De riante tuin strekt zich uit van de voorzijde tot aan de achterzijde van de woning. De voortuin is voorzien van sierbestrating en de oprit biedt genoeg plek voor meerdere auto’s. Via een houten hek is de diepe en brede achtertuin te bereiken. Hier geniet u van veel privacy en een royale ruimte. Er is een groot gazon en kunt u in de zomer genieten van de schaduw onder de oude boom of ontspannen onder de pergola. De stenen berging completeert het plaatje!

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1937
- Energielabel F
- Combiketel bouwjaar 2014
- Gelegen op loopafstand van Nationaal Park Veluwezoom
- Twee-onder-een-kapwoning
- Met een achtertuin om direct verliefd op te worden.
- 3 ruime slaapkamers
- Royale zolder met interessante mogelijkheden
- Mogelijkheid tot uitbouwen
- Eigen oprit met parkeerplek voor meerdere auto’s
- Kelder en stenen berging
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken

Wilt u meer informatie over deze woning, een verkoopbrochure downloaden of een bezichtigingsafspraak maken? Klik op de button rechtsboven in dit scherm. Daar vindt u ook onze adresgegevens.
U bent van harte welkom om bij ons kantoor binnen te lopen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1937

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

462 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

445 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

378 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's