Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen in een charmant huis op een aantrekkelijke plek!

Op een bijzonder fraai stukje aan de Zeestraat vindt u deze markante, vrijstaande woning uit 1924. De woning is uitstekend onderhouden en heeft alle gemakken die u mag verwachten van een woning van vandaag de dag. Het mooie is dat alle gemaakte wijzigingen absoluut het wooncomfort verhogen en zeker geen afbreuk doen aan de sfeer. Zo is de woning onder andere voorzien van een riante en lichte uitbouw aan de achterzijde. Authentieke details als de en-suite deuren en het glas in lood zijn behouden en dragen bij aan de sfeer van weleer. Met strand en duinen op fietsafstand, en park Westerhout en een kinderboerderij om de hoek, is de ligging van de woning ideaal. Het perceel heeft een achterom die op de achtergelegen straat (Vondellaan) uitkomt, waar u eventueel kunt parkeren op eigen grond.

Bouwjaar: 1924
Inhoud: ca. 467 m³
Perceeloppervlak: 225 m²
Gebruiksoppervlak woonfunctie: ca. 112 m²

Indeling:
Vestibule met meterkast, doorloop naar de gang met toilet, wasruimte en trapopgang naar de verdieping. Fraaie en stijlvolle en-suite woonkamer met visgraat parketvloer, gashaard en erker aan de voorzijde. De achterkamer is riant uitgebouwd, waardoor er een prachtige woonkeuken is ontstaan waar het heerlijk tafelen is met uw gezin en of gasten. De keuken is voorzien van natuurstenen blad, vaatwasser, inductie kookplaat, combi magnetron, koel-vriescombinatie en extra vriezer. Achter in de zonnige tuin (zuidwesten) heeft u nog de beschikking over een riante, stenen berging.

1e verdieping:
Overloop. Badkamer met grote douchegelegenheid, tweede toilet en dubbele wastafel. Drie slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde openslaande deuren heeft naar een knus balkon en de kleinere slaapkamer aan de achterzijde momenteel dient als inloopkast. Middels de rechte steektrap bereikt u de grote zolderverdieping.

Zolder:
Op de zolder is er voldoende ruimte voor het creëren van een extra (slaapkamer). De zolderverdieping wordt thans gebruikt waarvoor hij destijds bedoeld is: een enorme bergruimte alwaar zich tevens de opstelling voor de CV ketel bevindt.

Bijzonderheden:
- de badkamer is in 2015 geheel vernieuwd;
- de woning is in 2004 aangebouwd;
- in 2005 is het complete pannendak vervangen;
- in 2012 is dakisolatie aangebracht;
- de CV ketel is in 2013 geïnstalleerd;
- de buitenberging is in 2004 geplaatst;
- hoog afwerkingsniveau;
- park Westerhout en kinderboerderij de Baak op loopafstand;
- op korte afstand van ontsluitingswegen en strand en duinen;
- mogelijkheid tot creëren van parkeren op eigen terrein en oprit aan de achterzijde van het perceel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben de afgelopen 7 jaar met volle teugen genoten van de Zeestraat 162. We hebben nu besloten iets groter te gaan wonen maar we verlaten ons huis met pijn in het hart. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer, de eetkamer of de serre te zitten. Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht, en met de openslaande deuren ben je vanuit de serre direct in de achtertuin (op het zuid-westen) en heb je de hele dag zon. Wij hebben hier vaak met het gezin van genoten. We zullen ook zeker de knusheid van het huis gaan missen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1924

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

467 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

225 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

120 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Dichtbij park

 

Huis heeft achterom (Vondellaan)

 

Dichtbij uitvalswegen, strand en duinen en centrum Beverwijk

 

Authentieke details huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's