Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer fraai, perfect afgewerkt maisonnette op de 1e en 2e verdieping met 2 riante dakterrassen (totaal 24 m²) en extra berging op de begane grond. Gunstig gelegen in het nieuwbouw complex “De Schakel” in de wijk “Naastenbest” met alle voorzieningen op loopafstand zoals; scholen, apotheek, medisch centrum, uitvalswegen, N.S. station, winkels, centrum van Best, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Overdekte entree met verlichting, bellentableau met intercom installatie. Moderne, centrale hal voorzien van Epoxy vloer, stucwerk wandafwerking, brievenbussen en toegang tot de lift en het trappenhuis. Vanuit de hal kan men ook naar de afgesloten bergingen. Ruime berging welke voorzien is van elektra.

2e VERDIEPING:
Brede gang voorzien van Epoxy vloer met toegang tot de appartementen.

APPARTEMENT:
Entree met meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting). Ruime hal met luxe laminaatvloer (loopt door in nagenoeg het gehele appartement), stucwerk wandafwerking, rookmelder en wenteltrap naar de 1e verdieping. Slaapkamer 1 met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en vide naar de woonkamer met een fraai uitzicht over het plein aan de voorzijde!

1e VERDIEPING:
Ruime woonkamer van circa 32 m² met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, intercom en deur naar het dakterras aan de voorzijde. L vormige keuken met keukenopstelling welke voorzien is van gaskookplaat, koelkast, vriezer, afzuigkap en voldoende opbergruimte. Hal met laminaatvloer en toegang naar toilet, badkamer, bergruimte en slaapkamer 2. Betegeld toilet met fonteintje en afzuiging. Betegelde badkamer met ligbad, wastafel en mechanische afzuiging. Praktische bergruimte met locatie cv-combiketel (Remeha Avanta HR, bouwjaar 2005), aansluitingen wasapparatuur en voldoende opbergruimte. Ruime slaapkamer 2 aan de achterzijde met laminaatvloer, glasvezelbehang en deur naar het dakterras aan de achterzijde.

DAKTERRAS:
Het dakterras aan de voorzijde is extra ruim en biedt een fraai uitzicht over het plein en is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van drainage tegels. U kunt hier volop van de zon genieten en het biedt u meer dan voldoende privacy en een fraai uitzicht. Het dakterras aan de achterzijde is voorzien van drainage tegels en biedt uitzicht over de groenstrook.

ALGEMEEN:
- Zeer fraai, perfect afgewerkt maisonnette op de 1e en 2e verdieping met 2 riante dakterrassen en extra berging op de begane grond.
- Gunstig gelegen in het nieuwbouw complex “De Schakel” in de wijk “Naastenbest” met alle voorzieningen op loopafstand zoals; scholen, apotheek, medisch centrum, uitvalswegen, N.S. station, winkels, centrum van Best.
- Het appartement is volledig geïsoleerd met o.a. gevelisolatie, HR++ dubbele beglazing, etc.
- Alle buitenkozijnen en buitendeuren zijn van aluminium en voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.
- De servicekosten bestaan o.a. uit uitgebreide opstal- en aansprakelijkheidsverzekering, reserveringen groot onderhoud, klein onderhoud installaties, energiekosten en waterverbruik algemene ruimtes, 1 x p/w schoonmaak algemene ruimtes, onderhoud aan installaties en lift, vergaderkosten, etc.
- De servicekosten zijn € 107,90 per maand.
- Energielabel A.
- Ideaal appartement voor de koper die een instapklaar appartement zoekt.
- Woonoppervlakte 84 m².
- Dakterrassen van totaal van 24 m²!
- Bouwjaar 2005.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben 4 jaar lang genoten van de De Schakel 41, maar nu zijn we toe aan iets groters en kwam er en huis op ons pad! Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote raam is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met het grote balkon is het heerlijk om in de zomer buiten te zitten en met vrienden en familie te barbequen!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

337 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

24 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Gezellige buren

 

Ruim en zonnig balkon

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's