Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 432.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Adriaan Morriënlaan 15, rust en ruimte aan de rand van de populaire woonwijk “De Woerd”

Luxe afgewerkt herenhuis (ca. 127 m2 woonoppervlakte, bouwjaar 2007) voorzien van een heerlijk zonnige tuin op het Westen (ca. 42 m2!), een vrijstaande houten berging en een eigen parkeerplek op het mandelig binnenterrein. Verder is kenmerkend de praktische indeling, het uitstekende afwerkingsniveau, de ruime uitgebouwde woonkamer met open keuken, de 4 ruime multifunctionele slaapkamers op de verdiepingen, het heerlijke dakterras (ca. 16 m2 /westligging) en de praktische bergvliering in de nok! De woning is gelegen aan een verkeersluwe straat in de kindvriendelijke en zeer populaire wijk “De Woerd”.

OMGEVING
Deze aantrekkelijke locatie is een prachtige, groene woonomgeving nabij het oude dorpscentrum van De Meern opgetrokken in die zo kenmerkende klassieke bouwstijl en wijkopzet. De woningen kenmerken zich door zijn prachtige ontwerp; o.a. fraaie metselstenen, gevlamde keramische dakpannen, omlijsting entree, speelse klassieke details, openslaande deuren, robuuste bouwmaterialen, hoge plafonds, etc. De woning heeft een centrale ligging nabij allerhande voorzieningen, zoals; diverse speelvoorzieningen, dorpscentrum De Meern, “Leidsche rijn Centrum”, “Het Maxima Park” en “Het Lint”, “Castellum De Hoge Woerd”, kinderopvangvoorzieningen, diverse basisscholen, meerdere sportparken (o.a. Fletiomare, VV De Meern, “De Paperclip”), de stad Utrecht op fietsafstand (ca. 15/20 minuten) en natuurlijk de snelwegen A2/12.

INDELING
Begane grond:
Entree, ruime hal, garderobe, meterkast, toiletruimte met modern hangend toilet en fontein, toegangsdeur naar de woonkamer. Vanuit de hal bereikt u de riante woonkamer met ruime keukenopstelling. De woonkamer is voorzien van een praktische trapkast en openslaande deuren naar de achtertuin. Deze luxe en complete keuken, uitgevoerd met kook(schier)eiland en een smaakvolle kleurstelling, is voorzien van alle hoogwaardige inbouwapparatuur (inductiekookplaat, oven, vaatwasser, magnetron en koelkast), een RVS schouw en een chique werkblad. De gehele begane grond is voorzien van gestuukte wanden en heeft een sfeervolle eiken houten vloer.


Tuin:
Vanuit de woonkamer bereikt u de lekkere, zonnige achtertuin (ligging op het westen dus middag- en avondzon!) voorzien van achterom en een vrijstaande houten berging. De tuin is daarmee een heerlijke besloten plek om vol privacy van de zon te kunnen genieten. Daarnaast heeft de woning de beschikking over een eigen parkeerplek op de parkeerplaats van het besloten mandelig binnenterrein.

Eerste verdieping:
Overloop, trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde van de woning is over de volle breedte een slaapkamer gesitueerd welke uitzicht biedt op de straat en de directe omgeving. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom met toegang tot het dakterras. Op dit dakterras pakt u tot zonsondergang nog heerlijk de avondzon. Tot slot vinden we op deze verdieping de badkamer, deze is neutraal afgewerkt en voorzien van een ligbad, douche en vaste wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een neutrale houten vloerafwerking en lichte strakke wanden.


Tweede verdieping:
Ruime overloop, luik met vlizotrap naar de bergvliering. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee ruime woningbrede slaapkamers en een royale wasruimte (mogelijkheid tot tweede badkamer). Ook deze volwaardige woonlaag is netjes qua afwerking en voorzien van een houten vloer.

Vliering:
In de nok van het dak bevindt zich een grote bergvliering over de volle lengte van het huis. Een fantastische bergruimte waar u heel veel spullen veilig en droog kunt stallen.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2006;
- perceeloppervlakte: 114 m2 eigen grond;
- eigen parkeerplek op het mandelig binnenterrein (bijdrage vereniging ca. € 105,= p/jaar);
- royale bergvliering in de nok van het dak;
- de verwarming en warmwatervoorziening van de woning geschiedt middels stadsverwarming;
- heerlijke tuin op het Westen van ca. 42 m²;
- dakterras van 16 m² tevens op het Westen
- oplevering januari 2019

Interesse in deze woning? Neem uw NVM-Aankoopmakelaar mee!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Fijn dakterras waar het in de lente, zomer en herfst heerlijk toeven is.”

 

aan het woord

“Bij een strenge winter kan je schaatsen in de wijk”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

495 m³

Woonoppervlakte

127 m²

Perceeloppervlakte

114 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

43 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Binnen 20 minuten fietsen in hartje Utrecht.

 

Fijne binnenplaats waar kinderen en ouders elkaar ontmoeten.

 

Kindvriendelijke buurt: veel jonge gezinnen en veel speelgelegenheid voor kinderen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's