Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 600.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Exclusief wonen! Dit riante herenhuis met garage staat aan vaarwater dat in open verbinding staat met natuur- en recreatiegebied ’t Zwet.

Gesitueerd op het voormalige ijsbaanterrein biedt deze, in 2003 opgeleverde, woning een hoog afwerkingsniveau en wooncomfort in optima forma.

Met een inhoud van ca. 850 m3 en een woonoppervlakte van maar liefst 260 m2 behoort deze woning tot de grotere type woningen, die op het IJsbaanterrein gerealiseerd zijn. De woning is modern afgewerkt en ingericht waardoor u weinig hoeft aan te passen om direct te kunnen wonen. Op de begane grond is een riante woonkamer met luxe open keuken met inbouwapparatuur (totaal ca. 62 m2). Op de 1e verdieping zijn 3 royale slaapkamers, vide/werkkamer en een luxe badkamer. Op de 2e verdieping is een riante zolder met aparte technische ruimte (samen ca. 58 m2) en een 4e slaapkamer (ca. 15 m2). De royale garage biedt voldoende ruimte voor de auto of is uitstekend geschikt als werk/hobbyruimte.

Exclusief is niet alleen de woning, maar ook de ligging! De tuin is gesitueerd aan vaarwater dat in open verbinding staat met natuur- en recreatiegebied ’t Zwet. Vanaf de hardhouten steiger bevindt u zich binnen enkele minuten in dit prachtige gebied. Ook de wandelliefhebber kan volop genieten: er ligt een prachtig wandelpad langs dit natuurgebied. Ook vanuit de woning, welke voorzien is van veel raampartijen, heeft u vanaf de begane grond en de 1e verdieping uitzicht over ’t Zwet en de daarachter gelegen weilanden.

Tot slot willen wij melden dat door het materiaalgebruik de woning een zeer Noord-Hollandse uitstraling heeft, wat uitstekend past in zijn ligging bij het water en de graslanden. Voor de sociale veiligheid is de wijk autoluw gemaakt, met parkeren zoveel mogelijk op eigen terrein.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, trapopgang en toiletruimte met wandcloset en fonteintje, toegang tot de ruime garage met aansluiting voor de wasmachine, riante living met openslaande deuren naar de zijtuin en luxe open keuken v.v. natuurstenen werkblad, 5-pitsgaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron en veel opbergruimte. De living is mooi licht door de vide met glazen hoekpui, welke doorloopt naar de 1e verdieping. De begane grond is v.v. plavuizen met vloerverwarming. Woonkamer met open keuken ca. 62 m2.

1e verdieping: royale overloop, 3 goed bemeten slaapkamers (respectievelijk 21,17 en 15 m2), vide/werkkamer (10 m2) met fantastisch uitzicht over natuurgebied ’t Zwet, de ruime, moderne badkamer is v.v. een wandcloset, ligbad met whirpool, separate douchecabine, royale wastafel met meubel. De badkamer is tevens v.v. vloerverwarming.

2e verdieping: de 2e verdieping meet maar liefst 73 m2 woonoppervlakte en beslaat een open zolderruimte met aparte technische-/bergruimte met opstelling HR combiketel en WTU (samen ca. 58 m2) en een slaapkamer (15 m2).

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte 325 m2 eigen grond;
- volledig geïsoleerd;
- parkeren op eigen terrein;
- inhoud ca. 850 m3 inclusief garage;
- woonoppervlakte ca. 260 m2;
- in de omgeving van winkels, scholen en sportfaciliteiten ;
- oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

2003

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

935 m³

Woonoppervlakte

270 m²

Perceeloppervlakte

325 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

215 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's