Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 695.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 695.000,= K.K.

Luxueus afgewerkte vrijstaande villa met rietgedekte kap, vrijstaande garage en rondom een fraai aangelegde tuin met diverse zonnige terrassen.

Heerlijk vrij wonen aan de rand van Alphen aan den Rijn. Deze voormalige rijkswachterswoning heeft in de periode van 2014 tot en met 2018 een grootschalige verbouwing ondergaan waarbij enkel de voorgevel is behouden. Tijdens de renovatie zijn enkele authentieke details uit 1907 bewaard gebleven maar biedt de woning het comfort van een nieuwbouwwoning. Door de twee extra zij-uitbouwen is een zeer royale vrijstaande woning ontstaan met rondom tuin.

Een prachtig formaat perceel van 735 m² met daarop een garage, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een zonnige tuin rondom. Een heerlijke plek om te genieten van rust en ruimte met het centrum van Alphen aan den Rijn op korte afstand. Daarbij liggen uitvalswegen zoals de N11 en N207 om de hoek.
Is dit de woning waar u direct verliefd op wordt? Kom de woning bekijken tijdens een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Begane grond
Via de ruime tuin aan de voorzijde is de woning ideaal bereikbaar. Hal met toegang tot de woonkamer, studeer-/hobbykamer, toiletruimte en meterkast.
De aparte kamer, die uitermate geschikt is als werk-/studeer-/hobbykamer heeft een fraai uitzicht over de voortuin en de karakteristieke woningen aan de overzijde van de straat. De zeer uitgebreide meterkast inclusief alle bedrading is volledig vernieuwd omstreeks 2016. Keurige toiletruimte voorzien van zwarte natuurstenen vloer, witte wandtegels, een vrijhangend toilet en handwasbakje.
De living heeft een extra ruimtelijk effect door de royale zij-uitbouw met de open woonkeuken. Het geheel is afgewerkt met een fraaie zwarte natuurstenen vloer uitgevoerd met vloerverwarming en grotendeels gestucte wanden. Een fantastische lichte ruimte door de grote ramen en openslaande deuren naar het terras.
Aan de tuinzijde een zeer royale keukenopstelling. De keuken is zeer compleet uitgevoerd met een natuurstenen aanrechtblad, 5-pits ovenfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron en quooker. Vanuit de woonkeuken eveneens openslaande deuren naar de tuin. De keuken is gelegen in de uitbouw die door de nok van 4,40 hoog een extra speels en ruimtelijk effect aan de woning toevoegt.
Via de achterzijde van het huis loopt u langs de trap naar de voorraad-/C.V.-kast en de kast met de aansluiting van de wasmachine. Hier bevindt zich ook nog een extra achterdeur naar het terras en de toegang naar de royale gelijkvloerse masterbedroom.
De masterbedroom eveneens uitgevoerd met natuurstenen vloer met vloerverwarming is ook gerealiseerd in een zij-uitbouw met openslaande deuren naar de tuin en heeft een open verbinding naar de luxe badkamer. De badkamer is keurig afgewerkt en bevat een vrijstaand bad, inloopdouche met stortdouche, wastafelmeubel met dubbele spoelbak en een vrijhangend toilet.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers op de eerste verdieping.
De twee riante slaapkamers met authentieke details zijn van vergelijkbaar formaat met zowel een raam aan de voor- als achterkant.
Daarbij bevatten beiden kamers een bergvliering, vaste kast en toegang tot de 2de keurig geheel betegelde badkamer, compleet uitgevoerd met stort douche, vrijhangend toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden
Aan de achtertuin grenst een perceel van de gemeente Alphen aan den Rijn welke de huidige eigenaar thans in gebruik heeft als extra grasveld. De gemeente Alphen aan den Rijn is voornemens het snippergroenbeleid opnieuw vast te stellen.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis was ooit bewoond door een gezin van in total 7, terwijl het toen maar de helft van de opervlakte was.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1907

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

598 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

735 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's