Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen in deze nagenoeg geheel gemoderniseerde, zeer royale tussenwoning. Deze ideale gezinswoning is gelegen in de rustige maar kindvriendelijke woonwijk de Oostermeenthe.

De woning is grondig aangepakt en door de jaren heen helemaal gerenoveerd. Zo is de woning voorzien van een nieuwe keuken (2014), een nieuw toilet (2018) en een nieuwe badkamer (2015).
Ook de tuin is recent helemaal vernieuwd (2017) en voorzien van een heerlijke loungeplek met bergruimte. Op de 2e verdieping zijn dit jaar nog 2 slaapkamers gerealiseerd, wat het totaal op maar liefst 5 slaapkamers brengt.

De woning heeft vanuit de woonkamer "vrij" uitzicht over een groenvoorziening de straat in.
Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde een goede bezonning en dus een heerlijke lichte woonkamer.
De totale perceelgrootte is 160m² en de woonoppervlakte is maar liefst 133m². De achtertuin ligt op het Noordoosten en is via de achtergelegen steeg achterom bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapkast en vaste trap naar de verdieping. De entree geeft toegang tot een lichte, ruime doorzonwoonkamer, met half open keuken. De moderne, recent geplaatste, keuken in lichte kleurstelling heeft diverse keukenapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis met oven, koelkast, vaatwasser en afzuigschouw. Vanuit de keuken een toegangsdeur naar de achtertuin.

1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, keurige gerenoveerde badkamer met hangtoilet, whirlpool, inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. Vanaf de overloop een vaste trap naar de zolder.

2e verdieping: voorzolder, opstelplaats t.b.v. witgoed, mechanische ventilatie en opstelplaats van de CV-ketel (HRC, Nefit 2006). Op de tweede verdieping zijn dit jaar nog 2 slaapkamers gerealiseerd. Deze slaapkamers zijn beide voorzien van een dakraam en bergruimte.

De fijne onderhoudsvrije achtertuin biedt de volop zon. Het grote terras en de nieuwe loungehoek bieden optimaal tuinplezier. Het geheel is bestraat met grote antracietkleurige tegels. Hier is het tot in de late uurtjes genieten na een heerlijke BBQ of bijvoorbeeld een druk verjaardagsfeest. Ook is er gedacht aan bergruimte voor de fietsen en gereedschap.

EXTRA INFO:
- Door de hoge kapconstructie zeer riante slaapkamers!;
- De woning wordt centraal verwarmd door middel van een HR combi-ketel uit 2006.
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels gerenoveerd.

De woning is gunstig en rustig gelegen in een kindvriendelijke "groene" woonwijk met kinderopvang (BSO en crèche), (basis)scholen, sportvelden, sportverenigingen winkelfaciliteiten (warme bakker en Albert Heijn) op loopafstand.
Het NS-intercity station en het sfeervolle stadshart is op 5 minuten fietsafstand gelegen. Vanuit de wijk een goede aansluiting op de snelweg A32 en op ca. 30 minuten afstand van Zwolle gelegen. Heerenveen op ca. 20 autominuten afstand gelegen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

487 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

120 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrij uitzicht

 

Heerlijke badkamer met whirlpool

 

5 slaapkamers

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's