Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijke gezinswoning in een mooie omgeving.

In de geliefde wijk Claverenblad staat deze royale eengezinswoning. Woningen aan de Rosmolenstraat zijn al vele jaren erg populair. Niet zo gek omdat deze wijk royaal is opgezet en veel speelveldjes voor kinderen herbergt. Rosmolenstraat 107 heeft een geweldige ligging. Aan de achterzijde van de woning ligt een groot speelveld wat zorgt voor veel privacy. Andere woningen staan op zeer grote afstand. Ook aan de voorzijde van de woning is sprake vrij uitzicht.

Keuken-woonkamer
De begane grond heeft een grote woonkeuken met een volwaardige lichte keuken. Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals vaatwasser, oven,koelkast en kookplaat. De keuken is groot genoeg om een gezellige eettafel neer te zetten. Deze ruimte heeft veel ramen waardoor het een heerlijk lichte verblijfsruimte is. Vanuit de keuken is de trapkast bereikbaar. Een ruimte met heel veel bergruimte. Omdat de eettafel in de eetkeuken geplaatst kan worden is er veel ruimte in de woonkamer. De tuingerichte woonkamer heeft een grote glazen achterpui met tuindeur. Een prettige ruimte met volledige privacy.

Eerste verdieping
Via een royale trapopgang kom je op de eerste verdieping. Dit is een verrassend grote ruimte met drie slaapkamers, waarvan twee kamers groot te noemen zijn. De badkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning. Doordat de badkamer grenst aan de voorgevel kan er altijd gebruik gemaakt worden van buitenlucht ventilatie. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling, voorzien van toilet, bad en seperate douche. Alle ramen op deze verdieping hebben een draai-kiep functie.

Zolderverdieping
De zolder is wat inhoud betreft weer verrassend groot. Mede door een grote dakkapel die zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Hierdoor is een grote slaapkamer, een werk/studeerkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en droger gecreëerd. Ook is er voor gezorgd dat er voldoende bergruimte aanwezig is.

Kortom ben je op zoek naar een ruime woning met een gunstige ligging en een zonnige tuin op het westen? Twijfel niet, neem een kijkje in deze fijne woning.

Aanbevelingen Succes Makelaars

- vier slaapkamers
- tuin op het westen met grote stenen schuur
- geheel voorzien van dubbel glas
- scholen, sportvoorzieningen en speelvelden in de nabije omgeving
- Nefit Topline CV ketel

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het is een heerlijk huis om te wonen maar ook een prachtige omgeving. De huiskamer is heerlijk ruim omdat je de eettafel in de keuken kan plaatsen. Wij hebben daar heel wat tijd doorgebracht met visite. Het voordeel van dit huis is dat er 3 slaapkamers zijn en een enorme zolder die door als je nog een dakkapel aan de voorkant laat plaatsen nog 2 volwaardige slaapkamers krijgt. Ook heb je op de zolder nog een kamer wat bij ons dienst deed als studeerkamer. De omgeving is werkelijk prachtig. Uren gingen wij op avontuur met onze kinderen. De fiets pakken en maar kijken waar we terecht kwamen. Urenlang hebben wij doorbracht bij den Treek wat op 10 minuten fietsen ligt. Ga je de andere kant op richting Scherpenzeel dan fiets je tussen de boerderijen door. En met 15 minuten fietsen sta je midden in Amersfoort centrum! Waar kan je nu beter wonen?”

 

Anoniem aan het woord

“Één prima woning in het midden van Nederland die in basis is ingericht op kinderen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

144 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Prachtige fiets omgeving

 

Kindvriendelijke omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's