Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het nieuwbouwproject The Town Garden te Utrecht (bestaande uit 19 ruime eengezinswoningen) komt een woning beschikbaar. De woning ligt aan het Roy Eldridgepad en zal eind oktober 2018 worden opgeleverd. De woning voldoet aan de laatste energie eisen en is zeer duurzaam, gasloos en voorzien van zonnepanelen.
Kortom: nieuwbouw kopen zonder lang te hoeven wachten!

Deze ruime woning van ca. 130 m2 woonoppervlak heeft een fijne tuin op het zonnige zuiden van ca. 8 meter diep en ca. 5.4 meter breed. Tevens heeft de woning zijn eigen parkeerplek op het afgesloten binnenterrein. De lichte 1.2 meter uitgebouwde woonkamer (totaal woonkamer en keuken ca. 44 m2) heeft een trapkast en openslaande tuindeuren naar de tuin. Het sanitair en tegelwerk is zeer neutraal en luxe uitgevoerd.

De woning is reeds voorzien van een 1.2 meter uitbouw heeft tevens diverse praktische meerwerkopties (a € 28.000,-) bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan een trapkast, zolderindeling, thermostatisch regelbare vloerverwarming in iedere kamer en natuurlijk zeer luxe sanitair en tegelwerk. In de koopsom is tevens een luxe keuken van € 10.000,- inbegrepen (gekocht bij Eigen Huis Keuken). De gekozen keuken is een parallel opstelling met apparatenwand. De kleuren van de keuken zijn zeer neutraal en is voorzien van diverse inbouwapparaten. Voor meer informatie inzake keuken en sanitair verwijzen wij u naar de specificatie bij de brochure.

Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers aan van ca. 14, 12 en 6 m2, waarvan nu 1 slaapkamer dient als inloopkast. Indien gewenst is dit later eenvoudig om te zetten naar een slaapkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche met regendouchekop, toilet en wastafel.

Door het platte dak is de 2e verdieping erg ruim en heeft deze verdieping een voorzolder van ca. 8 m2 en een afgewerkt slaapkamer van ca. 14 m2. Er is een technische ruimte voorzien van wasmachine- en droger aansluiting, mechanische ventilatie en omvormer voor de zonnepanelen.
De woning zal worden opgeleverd met Woningborg Garantie. Bij oplevering zal er tevens een bouwkundige keuring uitgevoerd worden.

Bijzonderheden:
• Eigen grond, kavel ca. 100 m2, 1/44 aandeel in het parkeerterrein en 1/71 deel in het gemeenschappelijke gebied (waaronder een speelplek voor jonge kinderen).
• Zonnige tuin op het zuiden (ca. 8m diep) met een fietsenberging en achterom.
• Vrije uitkijk aan de voorzijde van de woning.
• Eigen parkeerplaats op afgesloten gemeenschappelijk terrein.
• De woning kan zo snel mogelijk na opleveren aanvaard worden.
• Woning is 1.2 meter uitgebouwd en heeft diverse bouwkundige meerwerkopties (totaal: ca. € 28.000,-)
• Voordeel overdrachtsbelasting komt ten gunste van verkopers.

Verkoopinfo:

Aanspreekpunt bij Beumer Garantiemakelaars : René Otter 030-6776000, nieuwbouw@beumer.nl.

The Town Garden
Het project ligt deels aan de reeds gerealiseerde woningen aan het Roy Eldridgepad. Dit is een autovrije zone is en zeer rustig. De wijk is vooral geliefd vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de winkelvoorzieningen (Leidsche Rijn Centrum en Terwijde), scholen, sport- en recreatiemogelijkheden en uitvalswegen.
De woning is uitstekend bereikbaar door de nabij liggende snelwegen A2 en A12. Daarnaast ligt het treinstation Leidsche Rijn op loopafstand waardoor je in nog geen 5 minuten op Utrecht centraal bent!

Kortom: een plek waar je graag wilt wonen!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2018

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

390 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

100 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

43 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's