Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

**BIEDEN VANAF PRIJS**
Tja, als de ruimte er is, waarom dan niet benutten voor extra woongenot? Bij deze drive-in woning op een hoek aan de Rode Zee in Zaandam is niet geaarzeld om extra vierkante meters leefruimte in te lijven. Resultaat? Een waanzinnig grote garage plus een tuingerichte kamer, die momenteel als kantoor in gebruik is maar natuurlijk ook als een fijne slaapkamer dienst kan doen. Die verbouwing levert bovendien de mogelijkheid voor een heerlijk dakterras op van zo'n 18 vierkante meter. Da's alvast 'in the pocket'!

Drive-in was, is en blijft onverminderd populair bij woningbezitters. Hoe fijn is het niet om 's morgens droog te vertrekken en 's avonds comfortabel naar binnen te rijden? Vooral automobilisten, die gewend zijn aan zoeken naar een parkeerplaats om vervolgens een heel eind van de huisdeur af te staan, zullen dit waarderen. Zij treffen het, dit deel van Peldersveld is erg ruim opgezet waardoor er ook altijd parkeerplek voor de deur is. De huidige bewoners hebben dan ook een andere toepassing voor de garage: deze is ingericht als krachthonk met dempend plaatmateriaal op de vloer en extra isolatie voor de wanden.

Zowel de tuinkamer als de woonkamer met open keuken op de eerste verdieping zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming. De laatstgenoemde woonlaag is vrijwel geheel in gebruik als leefruimte. De vloer is belegd met praktische plavuizen, geheel in lijn met de kunststof kozijnen en ramen, en licht industriële uitstraling van de hypermoderne keuken met kookschiereiland. Witte hoogglans in combinatie met subtiele rvs elementen en een robuuste betonnen werkblad herbergen kastruimte en apparatuur: en dan die heerlijke openslaande deuren gericht op de zon waardoor tot diep in de avond van de avondstralen kan worden genoten.
Boven zijn twee slaapkamers, waarbij de grootste slaapkamer met gemak door een tussenwand in twee vertrekken gescheiden kan worden. De badkamer is luxe afgewerkt met betonstuc en ingebouwde verlichting. De inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wasbak, breed ladenblok en spiegel, en het tweede toilet stralen 'wellness' uit.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Garage met vaste kast, voorzien van geluidsisolatie en dempingsmateriaal. Opstelling CV-installatie in kast. Tuinkamer met vaste kasten en dubbele openslaande deuren naar geheel betegelde en grotendeels beschutte achtertuin op het zuidwesten. Vrijstaande houten berging met dubbele openslaande deuren. Achterom via poort.

Eerste verdieping, via open trap: woonkamer met keuken. Verwarmde plavuizen en dubbele openslaande deuren naar mogelijk dakterras (18 m2). Open keuken in hoekopstelling plus kookschiereiland. Apparatuur: vijfpits gaskookplaat met wasemkap, koelkast, koel-/ vriescombinatie, vaatwasser en Quooker. Hal met trapopgang naar tweede verdieping, toilet met fontein.

Tweede verdieping: overloop, ouderslaapkamer (voorheen 2). Luxe badkamer met inloopdouche met glazen deuren, dubbele wasbak met ladenblok en spiegel, tweede toilet en vaste kast. 3e Slaapkamer met afgesloten ruimte met aansluiting wasmachine.

Zolder: vliering/bergruimte.

De Rode Zee ligt in een, voor stadse begrippen, nog jonge woonwijk aan de zuidkant van Zaandam. Infrastructuur en voorzieningen zijn afgemeten aan het moderne leven. Scholen en supermarkten liggen op loopafstand, de uitvalswegen naar het Rijkswegennet liggen om de hoek. Van huis naar de A10 kost 8 minuten, de Zuidas kost nog geen twintig minuten rijden. De wijk is ontworpen voor kinderrijke gezinnen, verkeersveiligheid en speelplezier voeren de boventoon. Prettig om te weten!

Bijzonderheden:
- drive-in met verruimde garage;
- woonoppervlakte 161 m2;
- inhoud 573 m3;
- perceelgrootte 121 m2 eigen grond;
- recente aanbouw met tuinkamer (2017);
- dakterras niet officieel, dient nog vergunning bij de gemeente voor aangevraagd te worden;
- eerste en tweede verdieping vloerverwarming;
- kunststof kozijnen, openslaande deuren en draai-/ kiepramen;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

573 m³

Woonoppervlakte

161 m²

Perceeloppervlakte

121 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's