Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 290.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF PRIJS. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

Je verwacht het niet!!! Want achter deze robuuste gevel in jaren '30 stijl schuilt echt een zee van ruimte. De woning is gelegen in een van de leukste wijkjes van Schuytgraaf: Tuinstad. Het heeft een fraaie lichte, zeer brede woonkamer, grote woonkeuken, 2 badkamers en maar liefst 6 slaapkamers. Kom snel kijken en ervaar de rust en ruimte zelf!

Indeling:
Begane grond:
Via het kleine voortuintje met enkele boompjes, betreed je de woning en ga je de hal in, waar je aan de rechterkant het luxe toilet in de kleurstellingen van deze tijd zwart/wit vindt. Rechtdoor lopend ga je de woonkamer in. De woonkamer is werkelijk zeer royaal te noemen en heeft een breedte van 5.70 meter. Daarnaast is er veel lichtinval door de grote raampartijen met openslaande deuren naar de tuin. Hierdoor heb je het gevoel buiten met binnen te betrekken. Vanuit de woonkamer loop je de straatgerichte woonkeuken (circa 15 m²) in. Ook hier komt er weer een zee van licht binnen. Hoe gezellig is dat: ontbijten in het zonnetje! De Nebraska eiken keuken met granieten aanrechtblad is in een rechte opstelling geplaatst en heeft de navolgende apparatuur: quooker (Grohe), keramische kookplaat ( Pelgrim), oven (Bosch), rvs-afzuigkap (Bosch), koelkast en vaatwasser(Siemens). Weer terugkomend in de hal ga je naar de ....

Eerste verdieping:
via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers, De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van 7 m². De tweede slaapkamer is royaal en is thans in gebruik als masterbedroom (circa 14 m²). Naast de masterbedroom ligt de fraaie, ruime badkamer (7.5 m²) met dubbele wasbak, ligbad, glazen douchecabine en vrijhangend toilet. Ook hier is weer voor de trendy kleurstelling zwart/wit gekozen. Aan de voorzijde van de woning ligt een kamer (16 m²) die over de gehele breedte van de woning doorloopt. Deze kamer heeft veel lichtinval door de twee raampartijen. De kamer is thans in gebruik als werkkamer. Via de overloop ga je naar de ....

Tweede verdieping:
Deze verdieping is een volwaardige verdieping met maar liefst 3 slaapkamers (13m², 8m² en 10 m²) en wederom een zeer royale tweede badkamer (8 m²). Deze verdieping zou heel goed dienst kunnen doen voor bijvoorbeeld familie van expats of samengestelde gezinnen. De twee slaapkamers aan de voorzijde hebben beide dakramen. Een van de slaapkamers heeft een kunststof dakraam. De kamer aan de achterzijde heeft een kunststof dakkapel. De tweede badkamer heeft eveneens een dakkapel, inloopdouche, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en is voorzien van mooie tegels, welke de indruk wekken dat het hout betreft. Op de overloop is er een luik naar de...

Vliering:
Deze is te bereiken via een vlizotrap en is ideaal voor het opbergen van spullen.

Tuin:
Via de openslaande deuren loop je de tuin in. De tuin is op het noorden gelegen maar door de diepte van de tuin is er op elk tijdstip van de dag zon te vinden. De tuin heeft een grasgazon met flagstonetegels naar de houten berging met pannendak toe. Verder zijn er meerdere vaste planten en heesters te vinden.

Bijzonderheden:
+ heel veel ruimte
+ fraaie brede opdekdeuren
+ 2 badkamers
+ ideaal voor expats of samengestelde gezinnen
+ grote straatgerichte woonkeuken
+ brede woonkamer
+ kunststof dakkapel achterzijde over bijna gehele breedte
+1 kunststof dakraam
+ zonnepanelen (2012)

Zoek je robuust, rust en ruimte.... dan zeg je Landbouwerserf 13!

Verkoper vertelt:
Wij hebben in dit huis met veel plezier gewoond, met ons gezin. Het is een gezellig huis, maar het is groot genoeg om ieder je eigen gang te kunnen gaan. Dat komt onder andere doordat wij op zolder drie slaapkamers, een extra badkamer én een vliering hebben. We hebben lang getwijfeld of we zouden verhuizen omdat het huis en Schuytgraaf ons prima bevallen. We blijven dan ook in de wijk wonen. Wat wij onder andere zeer waarderen aan de wijk is dat scholen en winkelcentrum op loopafstand zijn, de stad dichtbij is en je toch echt buiten woont.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag zijn 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De zolder was voor ons min of meer de aanleiding om dit huis te kopen. De potentie van de zolder hebben wij naar ons idee ten volle benut door er drie slaapkamers, een badkamer én een vliering (stahoogte 1.50m) te laten maken. We kregen er een half huis bij!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

525 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

82 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

zes slaapkamers

 

twee badkamers

 

geen elektriciteitskosten

 

diepe tuin

 

gevarieerde bouwstijl

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's