Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai afgewerkt 3-kamer appartement met overdekt balkon met berging en eigen parkeerplaats gelegen op loopafstand van Winkelcentrum Woensel XL. Het appartement is praktisch ingedeeld en voorzien van een moderne keuken en badkamer. In 2017 is het appartement nagenoeg geheel vernieuwd en voorzien van stucwerk, laminaatvloer, nieuwe keuken, badkamer en toilet. Kortom, instapklaar! Alle voorzieningen zoals winkels en uitvalswegen zijn op snel en makkelijk bereikbaar.

BEGANE GROND:
Entree/hal met bellentableau, brievenbussen, 2 liften en trappenhuis.

APPARTEMENT (3e etage):
Voorportaal met meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars). Entree/hal met laminaatvloer en stucwerk wanden. Lichte woonkamer met laminaatvloer (2017) en stucwerk wanden. Open keuken met inrichting in rechte opstelling en barretje. Voorzien van koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi oven, vaatwasser en opbergruimte. Praktische bijkeuken met wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 1 met laminaatvloer, stucwerk wanden en deur naar balkon. Slaapkamer 2 met laminaatvloer, stucwerk wanden en deur naar balkon. Geheel betegelde badkamer met inkoopdouche en wastafel. Balkon met fraai uitzicht over een groenvoorziening. Toilet met tegelvloer en betegelde wanden, hangcloset en fonteintje.

BERGING & PARKEERPLAATS:
Voorzien van een inpandige berging met elektra op de begane grond. Gezamenlijke fietsenberging (overdekt) en eigen parkeerplaats aan de buitenzijde.

ALGEMEEN:
- Fraai afgewerkt 3-kamer appartement met overdekt balkon met berging en eigen parkeerplaats gelegen op loopafstand van Winkelcentrum Woensel XL.
- In 2017 is het appartement nagenoeg geheel vernieuwd en voorzien van stucwerk, laminaatvloer, nieuwe keuken, badkamer en toilet.
- Instapklaar appartement!!
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 159,46 (€ 155,91 appartement, € 2,66 berging en € 0,89 parkeerplaats) en € 66,75 voorschot stookkosten per maand.
- Woonoppervlakte: 74 m².
- Inhoud: 236 m³.
- Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1978

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

236 m³

Woonoppervlakte

74 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's