Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, in 2008 uitgebouwde en gemoderniseerde eengezinswoning met een 18 meter diepe achtertuin op het zonnige zuiden. Moderne keuken en badkamer waardoor het een instapklaar geheel is. De woning is gelegen in stadsdeel Gestel nabij alle gewenste voorzieningen zoals; Franz Leharplein, scholen, High Tech Campus, ASML en uitvalswegen zoals A2, N2 en A67.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Toilet (2008) met hangcloset en fonteintje. Flinke woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een uitbouw (2008) aan de achterzijde over de volle breedte. De uitbouw is voorzien van een houtenvloer, stucwerk wanden, tuindeuren naar de achtertuin, sfeervolle gashaard en een flinke lichtstraat. Ook is hier de keuken geplaatst met luxe keukenopstelling (2008) met kookeiland voorzien van betonblad, vaatwasser, 5 pits gasfornuis met oven, koelkast/vriezer, oven/magnetron en veel bergruimte.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 achter met tapijt en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 achter met tapijt, stucwerk wanden en dakkapel. Inloopkast aan de voorzijde (voorheen extra slaapkamer) met laminaatvloer en stucwerk wanden. Moderne badkamer met ligbad, douche, hangcloset, dubbele wastafel en decorradiator.

2e VERDIEPING:
Voorzolder met laminaatvloer, aansluitingen wasapparatuur en locatie cv-combiketel (Intergas HR, bouwjaar 2002). Slaapkamer 3 met tapijt, stucwerk wanden, Velux dakraam aan de achterzijde en veel bergruimte. Deze ruimte is geschikt voor meerdere slaapkamers te realiseren.

TUIN & BERGING:
Geheel omheinde circa 18 meter diepe achtertuin op het zonnige zuiden met terras, buitenkraantje, kunstgras, borders met beplanting, veranda, achterom en stenen berging met elektra.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, in 2008 uitgebouwde en gemoderniseerde eengezinswoning met een 18 meter diepe achtertuin op het zonnige zuiden.
- De woning is gelegen in stadsdeel Gestel nabij alle gewenste voorzieningen zoals; Franz Leharplein, scholen, High Tech Campus, ASML en uitvalswegen zoals A2, N2 en A67.
- Energielabel B.
- In 2008 is de uitbouw geplaatst, keuken vervangen, toilet vernieuwd, begane grondvloer vernieuwd inclusief vloerverwarming en open haard gerealiseerd.
- Voorzien van Kunststof kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. achter op de begane grond is hout met dubbelglas.
- Perceel 184 m².
- Woonoppervlakte 122 m².
- Inhoud 461 m³.
- Bouwjaar 1977.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de schuur vind je gemetselde figuren van de ambachtsschool. De woning zelf is door het examenjaar gebouwd.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

461 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

184 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

117 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's