Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 319.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het hart van de wijk Stadshagen ligt deze zeer royale TUSSENWONING met voortuin, 3 terrassen, een carport a/d achterzijde, een parkeerplaats (indien gewenst kunt u hier ook een achtertuin realiseren) en een inpandige berging. Op de begane grond bevindt zich een multifunctionele ruimte, thans in gebruik als kantoor, maar deze kunt u tevens als woonkamer gebruiken, wanneer wonen op de begane grond uw voorkeur heeft. Dit zeer ruime herenhuis heeft maar liefst vier volledige woonlagen, hetgeen veel mogelijkheden biedt. Wonen, werken aan huis, praktijk- of studieruimte enz.

De woning ligt in het centrum van Stadshagen, tegenover het uitgebreide winkelcentrum, het cultuurhuis, gezondheidshuis, scholen, openbaar vervoer en alle andere voorzieningen. In de wijk zijn vele recreatiemogelijkheden door het polderlandschap in combinatie met het Zwarte Water en de Milligerplas met het gezellige strand en de boulevard.

Indeling

Begane grond:
entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang, thans kantoor met een keukenblokje (hier kunt u ook uw woonkamer realiseren wanneer u liever vanuit de woonkamer zo de tuin in wilt lopen) en openslaande deuren naar de voortuin en een toegangsdeur naar de achtertuin; inpandige berging met vaste kastenwand, trapkast en toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping:
hal, lichte en royale L-vormige woonkamer met houten vloerdelen en balkon over de gehele breedte (op het zuidoosten en prachtig uitzicht over groenstroken en waterpartij). Van vroeg in de ochtend tot het einde van de middag kunt u hier heerlijk van de zon genieten. Aan de achterzijde v/d woning een open keuken in hoekopstelling, voorzien van natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur waaronder: koelkast, 5-pits gaskookplaat, vlakschermkap, vaatwasser, oven en magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een groot terras a/d achterzijde van de woning welke gelegen is op het noordwesten.

2e Verdieping:
overloop, 3 ruime slaapkamers en keurige badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Vaste trap naar de bovenste etage.

3e Verdieping:
overloop, ruime 4e slaapkamer; stookruimte met cv-opstelling en opstelplaats voor wasmachine en droger. Vanuit de overloop toegang tot het royale dakterras met fraai uitzicht richting het winkelcentrum. Het dakterras is voorzien van hardhouten pergola en betonterrastegels.

Algemeen:
- Inhoud: circa 537 m³ en gebruiksoppervlakte: circa 157 m2.
- Bouwjaar: 2000.
- Perceel oppervlakte: 135 m²
- Multifunctionele ruimte op begane grond met veel mogelijkheden! Wenst u liever op de begane grond uw woonkamer, ook dat is natuurlijk mogelijk.
- 3 ruime terrassen en voor- en achtertuin
- Goed onderhouden (in 2017 zijn de buitenkozijnen geschilderd)
- Energielabel B.
- V.v. gas-cv Intergas Kombi Kompakt HRE van 2016.
- Geheel isolerende beglazing (HR++glas), muur-, vloer- en dakisolatie.

Een ideale woning om wonen en werken/hobby’s te combineren.

Aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: € 319.000,-- k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De afgelopen 10 jaar hebben we met veel plezier gewoond aan de Veldbeemdgras in Zwolle. Het huis bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum in Stadshagen, heeft heerlijke terrassen in de omgeving (Stadshoeve en aan het strand bij de Milligerplas) en in zo'n 10 minuutjes sta je in het centrum van Zwolle of bevindt je je in het buitengebied, zowel met de fiets als met de auto/OV. In de gezellige, lichte woonkamer is het heerlijk zitten met een vrij uitzicht en als het zonnetje schijnt, al snel lekker buiten op het terras aan de voor- of achterzijde. Met het eerste voorjaarszonnetje kun je zelfs al heerlijk boven op het dakterras zitten, en wordt het in de zomer te warm dan is er altijd wel een schaduwrijk plekje te vinden.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

537 m³

Woonoppervlakte

157 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buurt

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Winkelcentrum op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's