Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

N.B. OPEN HUIS op zaterdag 10 november a.s. van 11.00- 14.00 uur. Voor dit open huis zullen er GEEN eerdere bezichtigingen plaatsvinden. De aanvaarding van deze woning is na 1 april 2019.

LET OP: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF PRIJS. Vanaf dit bedrag kunt u gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat u een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.

Ben jij ook altijd zo gecharmeerd van een 30-er jaren woning? Sla dan snel je slag, want wij hebben er nu één in de aanbieding. Deze tussenwoning is door de huidige bewoners compleet gerenoveerd en gemoderniseerd en heeft vele extra's. De woning is gelegen op een leuke locatie in Malburgen-West, aan de voet van de Rijnbrug, dichtbij de uiterwaarden en natuurgebied Meinerswijk. Hier woon je op fietsafstand van het gezellige centrum van Arnhem.

Indeling
Begane grond:
Via het voortuintje bereik je de voordeur en kom je terecht in een voorhalletje. Via een fraaie tussendeur met glas-in-lood raam kom je in de tussenhal, waar je rechtdoor de trap op kan. Onder de trap is een bergkast te vinden. Daarnaast bevindt zich de toiletruimte met het luxe vrijhangende toilet, deze ruimte heeft een trendy kleurstelling zwart-wit-grijs. Aan de rechterkant betreed je de uitgebouwde woonkamer. Aan de straatzijde is het woongedeelte met gezellige erker te vinden. Aan de achterzijde is in de aanbouw (2011) de keuken gerealiseerd. De keuken is modern, in witte kleurstelling en heeft een prachtig composiet grijs aanrechtblad, een kastenwand met royaal rvs 6-pits-gaskookplaat met dubbele oven, afzuigkap en koelkast. Daarnaast is er het kookeiland met vaatwasser en spoelbak. De gehele woonkamer en keuken stralen een fijne sfeer uit en hebben een mooie lichtinval. Vanuit de keuken zijn er twee openslaande deuren naar de tuin. De tussenhal en woonkamer zijn voorzien van een fraaie houten vloer. Via de trap in de hal ga je naar de …

Eerste verdieping:
Hier is de overloop te vinden met toegang tot 2 bergkasten, aparte wasruimte, 2 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom aan de voorzijde heeft een walk-in-closet, kunststof kozijnen en rolluiken. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een ingebouwde kledingkast en eveneens kunststof kozijnen. Alle kamers zijn licht en netjes afgewerkt. Op de gehele verdieping ligt dezelfde laminaatvloer. De badkamer is modern en luxe ingericht met een grote inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Via de overloop ga je de trap op naar de ...

Tweede Verdieping:
Waar de open ruimte nu in gebruik is als 3e slaapkamer. Deze kamer is erg ruim en licht, heeft veel opbergruimte en een brede dakkapel met kunststof kozijnen. Achter een deur is de cv-ketel te vinden.

Tuin
De zonnige achtertuin op het zuidoosten is gezellig en vergt weinig onderhoud. De tuin is volledig omheind door een houten schutting en grotendeels (op enkele borders na) bestraat met ouderwetse gebakken Waalklinkertjes. De tuin ademt een heerlijk sfeertje uit.

Bijzonderheden:
+ totaal gerenoveerd huis
+ fraaie opdekdeuren en hang- en sluitwerk in authentieke stijl
+ onderhoudsvrije, zonnige en besloten achtertuin
+ uitgebouwde woonkamer (2011)
+ kunststof kozijnen
+ grotendeels geïsoleerde beglazing
+ rolluiken aan voorzijde eerste verdieping
+ rolluiken aan achterzijde 2e verdieping op dakkapel
+ veel privacy, geen inkijk vanaf de straat
+ voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de straat
+ trendy luxe badkamer en toilet
+ instapklaar huis

Locatie
De woning ligt in een brede straat met veel groen in de wijk Malburgen-West, aan de voet van de Rijnbrug. De gemeente Arnhem heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de wijk. Woningen zijn gerenoveerd, er zijn diverse - prijswinnende - nieuwbouwprojecten gerealiseerd, en de wijk is weer een bijzonder prettige woonomgeving geworden. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen en veel groen. Vanuit de wijk loop je zo de dijk op en de uiterwaarden langs de Rijn in. Ook het prachtige natuurgebied Meinerswijk ligt op loopafstand. Malburgen-West is gunstig gelegen: het stadscentrum van Arnhem ligt op fietsafstand, de snelwegen in de regio zijn snel te bereiken en de openbaarvervoerverbindingen zijn prima. De wijk zelf heeft alle faciliteiten: een winkelcentrum met alle winkels voor de dagelijkse behoeften, een groot overdekt winkelcentrum (Kronenburg) op een kwartiertje fietsen, scholen, kinderopvang, huis- en tandartsen, een apotheek en sportfaciliteiten.

Dus ... wil je een instapklaar gerenoveerd huis met de charmes van de 30-er jaren? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag zijn 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“We hebben ruim 8 jaar met veel plezier gewoond aan de Hazelaarstraat 57! We hebben het huis bij aankoop helemaal verbouwd en gerenoveerd zodat het een heerlijk huis is geworden met nog wel de fijne sfeer van de jaren '30 maar ook met alle moderne gemakken. Het is een fijne, rustige buurt met alle voorzieningen dichtbij. Op de fiets ben je in 5 minuten in het centrum van Arnhem maar ook winkelcentrum Kronenburg is binnen 5 minuten te bereiken met de fiets. Verder zitten er diverse supermarkten op loopafstand. Ondanks dat je zo dicht bij het centrum woont zijn er altijd ruim voldoende parkeerplaatsen vrij. Heerlijk, geen gedoe met parkeren! Ook voor kinderen is het een heel leuke straat om te wonen, er is weinig verkeer en er zijn verschillende speeltuintjes vlakbij. In de herfst is de favoriete activiteit zelf hazelnoten rapen in de straat en deze kraken! We zijn met z'n tweetjes begonnen in dit huis en inmiddels 3 kinderen rijker en toe aan een volgende stap qua woning maar zullen altijd goede herinneringen blijven houden aan dit fijne huis!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1938

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

352 m³

Woonoppervlakte

91 m²

Perceeloppervlakte

116 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's