Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 130.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil jij in een fraai afgewerkt appartement waar je niks aan hoeft te doen wonen? Kom dan snel kijken bij dit betaalbare 3 kamerappartement. Het appartement is goed onderhouden, in lichte kleurstelling afgewerkt en zo te betrekken. Het heeft 2 slaapkamers, een halfopen keuken en een royaal en zonnig balkon (middag en avondzon) over de volledige breedte van het appartement.

Indeling
Begane grond:
In de centrale hal met postbussen is er toegang tot de berging. Via deze centrale beveiligde hal kan je met trap of lift naar de ...

Tweede verdieping
Indeling:
Via de hal ga je het appartement binnen. Rechtdoor lopend ga je de lichte woonkamer in, waar ook de nette witte halfopen keuken te vinden is, voorzien van een 4-pits gaskooktoestel en afzuigkap. Via de keuken en de woonkamer is er een openslaande deur naar het riante balkon over de volledige breedte van het appartement. Het balkon is op het westen en je kan hierdoor heerlijk genieten van de middag- en avondzon. Vanaf het balkon heb je uitzicht op park Presikhaaf. Terugkomend in de hal ga je rechts de eerste slaapkamer in. Deze ligt naast de woonkamer en heeft ook toegang tot het balkon. Naast deze slaapkamer ligt de nette badkamer met wastafel en douchecabine. Het toilet is te vinden tussen de badkamer en de tweede slaapkamer. Deze tweede slaapkamer is royaal en hier kan met gemak een tweepersoonsbed staan. Ook is hier de wasmachineaansluiting te vinden. Het gehele appartement heeft een fraaie lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
+ 2 volwaardige slaapkamers
+ royaal balkon met middag- en avondzon
+ nette badkamer en toilet
+ praktische keuken in lichte kleurstelling
+ nabij winkelcentrum Presikhaaf
+ op een steenworpafstand van park Presikhaaf
+ uitstekende busverbinding
+ berging in onderbouw
+ ideaal voor starters
+ instapklaar
+ VvE bijdrage is € 174 per maand, hierin is een bedrag opgenonomen van ca. € 70,- als voorschot op de stookkosten
+ in Q1 2019 worden de buitengevels van alle appartementen in het complex vervangen met kunststofkozijn en isolerende beglazing, de bijkomende kosten hiervoor zij of eenmalig ca. € 9000 of per maand een verhoging van de VvE met ca. € 55,= voor de duur van 15 jaar
+ appartement beschikt over een huur boiler, á € 9,60 per maand.

Omgeving:
De aantrekkelijke ligging wordt mede versterkt door de nabijheid van diverse winkelvoorzieningen van o.a. “Winkelcentrum Presikhaaf”. Mede, want deze gewilde woonomgeving biedt u daarnaast ook diverse openbaar vervoer voorzieningen (uitstekende busverbinding met Arnhem-centrum) en diverse belangrijke uitvalswegen. Zo zijn de Pleyroute naar Arnhem Zuid, A12, A50, de A15 en de A325 snel te bereiken. Tevens zijn er diverse (hoge) scholen, natuurgebied de Posbank en de binnenstad van Arnhem in slechts enkele minuten bereikbaar. Zelfs de natuur van park Presikhaaf is op een steenworpafstand te vinden.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
In overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

187 m³

Woonoppervlakte

54 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler huur

Isolatie

Geen isolatie

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's