Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 204.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

STARTERS OPGELET! Op zoek naar een FIJNE MIDDENWONING? Dan heb je hier wat je zoekt!
De woning is uitgebouwd met een praktische bijkeuken en een wasruimte én is voorzien van kunststof kozijnen. Dit scheelt je een hoop onderhoud! In de verzorgde achtertuin vind je achter op het perceel een stenen berging waar je fietsen, gereedschap of andere spulletjes kwijt kan.
Het geheel is gelegen op een perceel van 117 m2 en de achtertuin is via een achterom te bereiken. De tuin is gelegen op het westen en dat betekent dat je ook 's avonds lekker een zonnetje hebt!
De woning is gunstig gelegen met aan de voorzijde de mogelijkheid tot parkeren voor je deur en aan de achterzijde grenst het aan een pleintje met garageboxen.
De kindvriendelijke woonwijk ligt in een gemoedelijke buurt nabij het centrum, diverse scholen en sportvoorzieningen van Wezep.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met meterkast, goed bemeten woonkamer met mooie laminaatvloer. Vanuit de woonkamer kun je via een tussenhal naar het toilet en hier is ook de trapopgang naar de 1e verdieping. De lichte half open keuken heeft een hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat met afzuigkap en koelkast, bijkeuken met achteringang en daarachter nog een af te sluiten inloop wasruimte/ bergruimte.

1e Verdieping:
Overloop met bergkast, totaal drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer met rolluik, badkamer met douchecabine, ligbad en wastafelmeubel. Deze verdieping is geheel voorzien van eenzelfde laminaatvloer.

2e Verdieping:
Via een vaste trap kom je op de grote netjes afgetimmerde zolderverdieping met laminaatvloer. Het grote dakraam zorgt voor een lekker lichte verdieping! Op deze verdieping is ook de CV combiketel en veel bergruimte achter de knieschotten. De zolderverdieping biedt je veel mogelijkheden en hier kun je met gemak een extra slaapkamer, een hobbyzolder of werkkamer realiseren!

Wetenswaardigheden
Bouwjaar: ca. 1975
Woonoppervlakte: ca. 102 m2
Inhoud: ca. 310 m3
Perceeloppervlakte: 117 m2
Isolatie: dubbel glas
Verwarming: C.V. combiketel Nefit 2009
De woning is voorzien van kunststof kozijnen!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

310 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

117 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's