Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Volledig gemoderniseerde eurowoning op een fantastische locatie.

Deze woning aan de Bohemen is door de huidige eigenaren volledig gemoderniseerd. Ben je geïnteresseerd in een eurowoning waar weinig tot niets aan hoeft te gebeuren, dan is een bezoek aan deze woning zeker de moeite waard! De vele mogelijkheden en voorzieningen maken het een perfecte plek voor sportieve gezinnen, een kantoor aan huis of mantelzorgwonen. Een heerlijk woonparadijs om zo in te trekken! Al het leidingwerk en alle elektra is vervangen. De meterkast telt maar liefst negen groepen en de gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. In de gehele woning zijn de wanden en plafonds glad gestuct. Kortom een heerlijk thuis op een geweldige plek in de wijk Rozendaal.

Begane grond:
Op de begane grond is een royale woonkeuken aanwezig. Deze ruimte is groter dan de standaard afmetingen omdat er een deel van de garage bij deze ruimte is betrokken. De keuken heeft een landelijke uitstraling met kleine grijs/crème tegels op de vloer. Dit in combinatie met de keuken geeft een gezellige woonsfeer. De keuken is voorzien van alle apparatuur die wenselijk is in een keuken. Een koelkast, aparte vriezer, oven, magnetron, vaatwasser en fraaie dubbele spoelbakken, volledig in stijl van deze ruimte. Het toilet is toegankelijk vanuit de woonkeuken. Deze is uitgevoerd met dezelfde tegels als de vloer, waardoor het mooi één geheel vormt. Door de vloerverwarming is de woonkeuken ook tijdens koudere dagen een heerlijke plek. Een grote eettafel maakt het geheel compleet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer. Omdat de keuken op de begane is, heeft deze etage een royale leefruimte. Deze verdieping is geheel voorzien van een robuuste moderne eiken vloer. Opvallend is de mooie open haard, waar tijdens de wintermaanden een heerlijk vuur gestookt kan worden. Door het schuifruim voor de haard, is de haard ook af te sluiten. Een prettig idee als je even niet in de buurt bent. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de woning kan men vanuit deze etage het balkon op stappen. 's Ochtends staat de zon aan de voorzijde van de woning, waardoor je hier al vroeg in het jaar kan genieten van een heerlijke kop koffie.

Tweede verdieping:
Ook deze verdieping heeft dezelfde eiken vloer als op de eerste verdieping. Dit zorgt voor een rustige uitstraling. Aan de voorzijde ligt de ruime ouderslaapkamer en aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. Het toilet op deze verdieping is identiek aan het toilet op de begane grond. De badkamer is voorzien van een bad en een aparte doucheruimte. De wanden zijn deels getegeld en deels gestuct. Ook in deze ruimte zijn dezelfde tegels gebruikt als op de begane grond.

De wijk Rozendaal kenmerkt zich door de Eurowoningen. Een bijzondere bouwstijl uit de jaren zeventig die door de onderlinge verschuivingen de ruimtelijkheid en sfeer van de geschakelde woningen bevordert. De buurt is ruim opgezet met veel aandacht voor de openbare en recreatieve ruimte. De vijvers, bruggetjes en het groen zorgen voor een rustieke omgeving. Terwijl de ovaalvormige hoven zeer kindvriendelijk zijn ingericht en elk twee speeltoestellen heeft. Daarnaast bezit deze wijk een prachtig (en spannend) avontureneiland, zwembad, tennisbaan, twee speelvelden en een basketbalveld. Allemaal vrij te gebruiken door bewoners. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum De Biezenkamp, welke momenteel wordt verbouwd tot multicultureel centrum van Leusden met supermarkten, restaurants, sportclubs, scholen en dergelijke. Alle faciliteiten zijn daarmee binnen handbereik. Dalmatië is daarnaast perfect aangesloten op uitvalswegen naar A28 en het OV.

De aanbevelingen van Succesmakelaars
• Woonoppervlak ca. 145 m², perceel ca. 147 m²
• Kant-en-klare drive-in woning
• Geschikt voor combinatie woon/werk
• Compleet gerenoveerd
• Living op eerste verdieping, woonkeuken begane grond
• Twee balkons
• Moderne badkamer
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Zonnige op het westen gelegen tuin
• Medegebruik zwembad en tennisbaan, speel- en voetbalveldjes in directe omgeving

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vanaf dat wij er wonen hadden onze kinderen vriendjes, heerlijk buitenspelen, op de fiets naar school. Samen Sint Maarten door de hele buurt en natuurlijk zodra het kon zwemmen in het heerlijke verwarmde zwembad met badjuf! Kerstborrels op het plein, kerstboom versieren met alle buurkinderen, in de zomer een plein bbq, kortom heel veel plezier gehad! Het huis is lekker licht en ruim opgezet. Op de balkons of in de tuin is het heerlijk zitten. De ligging, het een na laatste huis aan een doodlopend plein is lekker veilig voor het buitenspelen, er scheuren hier geen auto's langs. De keuken beneden is fijn met een gezellige grote eettafel, zodat je boven een lekkere ruime woonkamer hebt.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1971-1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

70 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's