Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 255.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een rustige locatie in jonge woonwijk gelegen moderne eengezinswoning met eigen oprit, berging en grote zonnige en vooral vrij gelegen achtertuin! Kenmerkend voor deze woning is de speelse indeling, de royale woonkamer, grote tuin en het parkeren op eigen terrein. Ideaal voor starters, jonge gezinnen maar ook voor senioren die wat compacter willen gaan wonen.

De woning is gebouwd in 2011, volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het perceel is maar liefst 195 m² groot. Voor de woning heeft u parkeergelegenheid op uw eigen oprit en achter de woning heeft u de beschikking over een tuin van 13.5 m diep welke aan de achterzijde veel privacy biedt door de vrije ligging! De inhoud van de woning bedraagt 380 m³ met een woonoppervlakte van 101 m². Via de oprit is er toegang tot een ruime berging (= overige inpandige ruimte van 5 m²) aan de voorzijde van de woning, ideaal voor uw fietsen. Aan de achterzijde is nog een overdekt terras gebouwd (= 7 m² gebouwgebonden buitenruimte).

Indeling: U komt binnen in een ruime hal waar u tevens de meterkast, de toiletruimte met wandcloset en fontein en de trapopgang naar boven treft. Onder de trap vindt u een praktische voorraadkast. Vervolgens komt u in een royale brede woonkamer van 31 m², heerlijk op de tuin gericht met veel glas in de achtergevel. Op de vloer ligt een moderne pvc-vloer. De open keuken aan de voorzijde van het huis is voorzien van een strakke hoogglans hoekinrichting met vaatwasser, combi-oven, inductie-kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een aparte wasruimte/berging. De slaapkamers zijn 13 - 13.5 en 7.8 m² groot, allen afgewerkt met tapijt en waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van speelse raampartijen en 1 een groot dakraam heeft. De badkamer is netjes, geheel betegeld en voorzien van douche, wandcloset en wastafelmeubel. Ideaal is de aparte berging met daarin de opstelling van de combiketel (Intergas bj. 2011), ventilatie-unit en wasmachine-aansluiting.

De achtertuin is keurig verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd met kunstgras en een tweetal mooie terrassen, één voor de ochtendzon en één voor de avondzon. Want met een ligging op het oosten en de diepte van deze tuin heeft u altijd wel ergens zon! Aan de achterzijde grenst de tuin aan de gemeentewerf waardoor u veel vrijheid heeft en geen achterburen.

De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat aan de rand van nieuwbouwwijk "de Donk". Groen en speelvoorzieningen vindt u in de directe omgeving. In de straat is ook volop parkeergelegenheid. Op loopafstand treft u sportvoorzieningen en ook het centrum van Boekel is met de fiets binnen 5 minuten te bereiken.

Kortom: een keurige goed geïsoleerde woning op een mooie plek in een leuke wijk!

Vraagprijs: € 255.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

195 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

195 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's