Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bijna aan het einde van de Rembrandtlaan, zonder doorgaand autoverkeer en met een tuin op het zuiden staat deze zeer ruime halfvrijstaande woning met dubbele garage, brede carport, ruime woonkamer met open keuken, multifunctionele bijkeuken/berging en maar liefst vier slaapkamers, een complete badkamer en volop bergruimte.

De ligging is perfect: alleen bestemmingsverkeer voor auto’s in de straat, een gunstige zuidligging en vlakbij diverse voorzieningen zoals basisonderwijs, een supermarkt en diverse winkels. Lochem heeft een gunstige ligging ten opzichte van Zutphen, Deventer, Almelo en Hengelo en via het treinstation heb je een prima verbinding richting Hengelo en Zutphen. Zoek je een mooi huis op een prima plek en met veel ruimte…. wij hebben het gevonden!


Indeling:

Begane grond:
Meer dan 12 meter gevelbreedte inclusief dubbele garage; het komt maar zelden voor. Parkeer je auto onder de overkapping (er is plek voor twee) en loop overdekt (fijn tijdens regen) naar de entree. In de hal zijn de hardhouten trap naar de bovenverdieping, de toiletruimte met fonteintje, de meterkast en een praktische nis voor je garderobe.

De woonkamer heeft een typisch element van de jaren zeventig; een klein niveauverschil tussen het zit- en het eetgedeelte. Aan de voorzijde is het ruime zitgedeelte met twee grote ramen, een houten vloer en een speksteenkachel (2014); aan de achterzijde is een brede schuifpui naar de aangebouwde serre en heb je plek voor een lange eettafel om met een groot gezelschap te eten.

De open keuken heeft een U-opstelling met veel bergruimte, een granieten werkblad en enige inbouwapparatuur; een gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. In de hoek van de keuken is de deur naar de xl-multifunctionele ruimte met toegang tot de serre (2011) en beide garages. Allereerst de serre; een fijne ruimte met dubbele openslaande deuren, een dak met glazen panelen en eersterangs uitzicht op de tuin. De multifunctionele ruimte is een fijne berg-, provisie-, hobby- of werkruimte; groot van formaat en met prettig lichtinval. Tenslotte een item waar de auto-/motorliefhebber van gaat watertanden: twee garages waarvan één van bijna 7 meter diep. Alle voorzieningen zijn aanwezig: elektra, elektrisch bedienbare garagedeuren met afstandsbediening en in één van de garages zorgt een lichtkoepel voor veel lichtinval.

Eerste verdieping:
Boven is net als beneden lekker ruim en heeft een verrassende indeling. Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers en de grote badkamer te bereiken; de hoofdslaapkamer is meer dan zes meter breed (je leest het goed…) en heeft de mogelijkheid voor het realiseren van een inloopkast. Vanuit de tweede slaapkamer heb je toegang tot een vliering boven de garage met aansluitend een bergruimte. Onze creativiteit ging direct met ons aan de haal; wellicht heb je een inwonende zoon of dochter die de tweede slaapkamer gaat inrichten als chill-room voor vrienden en vriendinnen; de aansluitende vliering als studeerruimte en de bergruimte als coole slaapkamer.

De badkamer maakt al je dromen waar; volop ruimte en afgewerkt met goede materialen en vloerverwarming. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, dubbele wastafel, toilet, bidet en een heus Turks stoombad van het gerenommeerde merk Cleopatra. Dat wordt volop genieten!

Tweede verdieping:
Is twee slaapkamers niet genoeg? Kom dan een kijkje nemen op de tweede verdieping; hier zijn een overloop, cv-/bergruimte en twee slaapkamers met speelse schuine dakvlakken. De voor- en achtergevel bestaan grotendeels uit glas; deze kamers zijn dankzij de mooie lichtinval ook prima te gebruiken als werkplek of als inspirerend atelier.

Exterieur:
Links van de woning is de diepe, brede oprit met dubbele carport; al met al kun je hier vier auto’s op eigen terrein parkeren! In de voortuin is gebruik gemaakt van natuursteen en staan lage planten en een sierlijke boom. De achtertuin is breed en heeft twee grote terrassen, een grasveld, een overkapping, recent geplaatste schuttingen en een gunstige zonligging op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Deze mooie woning heeft dak- en spouwmuurisolatie;
- De merendeels kunststof kozijnen (2011) zijn voorzien van dubbel glas;
- Alle openslaande ramen op de eerste verdieping zijn voorzien van horren;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Dubbele garage en een dubbele carport;
- Vier (mogelijk vijf) slaapkamers;
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1978

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

750 m³

Woonoppervlakte

202 m²

Perceeloppervlakte

315 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

140 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Plekje, pArke

 

Plekje parkeren serre

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's