Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 309.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een fijne gezinswoning, maar wilt u iets anders dan anders? Dan nodigen wij u van harte uit bij deze fraaie UITGEBOUWDE TUSSENWONING in de populaire woonwijk Dragonder-Oost! De woning is onder moderne architectuur gebouwd en kenmerkt zich door de opvallend grove steen en de verspringende voorgevel met Frans balkon. Ook binnen zult u verrast worden door de heerlijk lichte woonkamer met openslaande tuindeuren en de complete inbouwkeuken (die samen maar liefst 47 m² wooncomfort bieden!), 3 mooie slaapkamers (met mogelijkheid tot 5), fraaie sanitaire voorzieningen en een zonnige, onderhoudsvriendelijke achtertuin op het westen met houten berging.

Indeling
Ruime entreehal voorzien van trapkast, meterkast en volledig betegelde toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset, fonteintje, wit gemarmerde wandtegels met decorrand en antracietkleurige vloertegels. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken in roomwitte kleurstelling en een zwart gemêleerd composiet aanrechtblad. Deze complete keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur (hoofdzakelijk Siemens): een vaatwasser, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, schouwafzuigkap (RVS), koelkast met vriesvak en combi oven. De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een grote glazen pui met sfeervolle openslaande tuindeuren, wat voor een prettige lichtinval in de woonkamer zorgt. De begane grond is hoofdzakelijk voorzien van een rustiek eikenstructuur PVC-vloer en spachtelputz wandafwerking.

1e Verdieping
Overloop, 3 praktische ‘recht opgetrokken’ slaapkamers waarvan de royale ouderslaapkamer voorzien is van een Frans balkon en grote inloopkast. De volledig betegelde, complete badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel, handdoekenradiator, wandmeubel en verlaagd plafond met inbouwspots. De separate toiletruimte is eveneens volledig betegeld en voorzien van een wandcloset. Zowel de badkamer als de toiletruimte zijn voorzien van cameekleurige wandtegels met decorrand en cameekleurige vloertegels. De eerste verdieping is hoofdzakelijk voorzien van een fraaie rustiek eikenstructuur laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz respectievelijk spuitwerk.

2e Verdieping
De riante zolderverdieping is voorzien van een wasmachineaansluiting, drogeraansluiting, mechanische ventilatie-unit, HR-cv-combiketel (merk: Vaillant / type: HR Pro), ruime verlichte bergruimte en een lichte eikenstructuur laminaatvloer. Deze verdieping biedt alle mogelijkheden om 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren, al dan niet met dakkapel.

Tuin
De diepe en onderhoudsvriendelijke achtertuin is gesitueerd op het westen en voorzien van een zonneterras, houten berging, waterornament en diverse borders met grind en beplanting. De voortuin is voorzien van bestrating en grind.

Omgeving
Deze mooie, instapklare tussenwoning bevindt zich op een aantrekkelijke locatie in de gewilde, jonge woonwijk Dragonder-Oost. Deze fraaie en ruim opgezette woonwijk is voorzien van diverse basisscholen, voldoende openbare parkeerplaatsen en ruim opgezette speelgelegenheden. Op korte afstand bevinden zich diverse sportaccommodaties, het stadspark, het gezellige winkelcentrum van Veenendaal en uitvalswegen richting de autosnelwegen A12/A30 en A15.

Kortom: deze fraaie, uitgebouwde eengezinswoning met onderscheidende bouwstijl in de populaire woonwijk Dragonder-Oost is een bezichtiging zeker waard!

Overige gegevens
Woonoppervlakte: ca. 133m2
Inhoud woning: ca. 440m3
Grondoppervlakte: 163m2
Bouwjaar: ca. 2008

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 47m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 9m2
Slaapkamer III: ca. 7m2
Badkamer: ca. 7m2

2e Verdieping
Zolderverdieping: ca. 25m2

Tuin
Berging: ca. 6m2

Aanvaarding: uiterlijk eind juni 2019.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

440 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

163 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

69 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's