Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De verkoop van de woning start met een OPEN HUIS op vrijdag 2 november 2018 van 16.00 tot 18.00 uur. Dit is tevens de eerste mogelijkheid om de woning te bezichtigen.

De vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

De bijzondere sfeer met Scandinavische invloeden voelt goed; deze royale twee-onder- één-kapwoning met garage, extra berging/overkapping, prachtige leefkeuken, ruime zitkamer, luxe badkamer en vijf slaapkamers in ‘de Teuge 2’ wordt wellicht jouw nieuwe ‘hjemme’. De mooie ligging aan de voor- en achterzijde, de oprit voor twee auto’s en de zonnige tuin met overkapping maken Barmelskamp 4 tot een pareltje; de luxe, lichtinval en het wooncomfort zorgen ervoor dat er wellicht een einde komt aan de zoektocht naar jouw nieuwe ‘thuis’….

De woning staat in een straat waar voornamelijk bestemmingsverkeer komt; in deze Fjord-woning woon je heerlijk rustig. Na een fietstochtje van tien minuten sta je in het centrum en voor je boodschappen kun je terecht bij de buurtsupermarkt. Kinderen kunnen naar het Educatief Centrum Theo Thijssen (basisonderwijs), er zijn meerdere sportfaciliteiten en er is een gezondheidscentrum (samenwerking van huisarts, apotheek, fysiotherapeut, diëtist en wijkverpleegkundige). Aan de voorzijde kijk je op de rustige straat en de tuin van de overburen, aan de achterzijde grenst de woning aan een vrijstaande woning op een groter perceel. De ligging ten opzichte van Brummen, Voorst en Apeldoorn is zeer gunstig; de snelwegen A1 en A50 zijn snel te bereiken.


Indeling:

Begane grond:
De indeling op de begane grond zal je direct aanspreken: de dichte, gestoffeerde trap vormt een scheiding tussen de woonkeuken aan de voorzijde en de tuingerichte zitkamer. De hal is aangenaam ruim en heeft twee ramen in de zijgevel die zorgen voor prettig lichtinval. In de hal zijn de meterkast, moderne toiletruimte met fonteintje en heb je de toegang tot de woonkeuken, garage en de zitkamer. De mooie tegelvloer in ingetogen grijs is voorzien van vloerverwarming en in het woongedeelte doorgelegd.

De tuingerichte zitkamer heeft een aangename maatvoering en openslaande deuren naar de tuin. Je kan bij de meubelboulevard een grote zithoek bestellen; in deze kamer heb je meer dan voldoende ruimte. Aan de voorzijde is de woonkeuken met een diepe bergkast onder de trap. De keuken ademt luxe, design en kwaliteit uit; een kookliefhebber weet hier wel raad mee. Het werkblad is uitgevoerd in composiet en alle denkbare apparatuur is ingebouwd: een quooker, stoomoven, heteluchtoven, inductieplaat (2016), koelkast, afzuigkap (2018) en een vaatwasser zijn aanwezig. Zittend aan de grote eettafel kijk je door de hoge ramen op de voortuin; zo goed kan het leven zijn.

Via de hal heb je inpandig toegang tot de volledig geïsoleerde garage voorzien van een Velux dakraam en een tweede keukenopstelling inclusief koelkast en vriezer. Je kan deze ruimte indien gewenst verbouwen en gebruiken als slaapkamer, werkkamer of praktijkruimte. Rechts van de garage is een extra (fietsen)berging gebouwd met een deur aan de voorzijde en een overkapping met terras aan de achterzijde.

Eerste verdieping:
Via de mooie trap met ingebouwde ledverlichting kom je op de ruime overloop met twee ramen in de zijgevel. Aan de achterzijde zijn twee kamers, waaronder de hoofdslaapkamer en aan de voorzijde is een mooi bemeten derde kamer.

De slaapkamers hebben net als de overloop een laminaatvloer met houten toplaag; het geeft deze verdieping net dat beetje extra sfeer. De badkamer straalt luxe uit: het ligbad is extra diep en er zijn een inloopdouche met glazen wand, een tweede toilet en een wastafel met een spiegelkast. De kleurencombinatie wit en grijs is tijdloos mooi en onder de vloertegel ligt vloerverwarming; aan alle details is gedacht.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is veel meer dan je verwacht; hier zijn een overloop en twee mooie slaapkamers. Ook de afwerking is bovengemiddeld; tapijt op de vloeren, dakramen met regensensor, verlichting en verduistering (regelbaar met een afstandsbediening) en bergruimte in de schuinte van het dak zijn enkele punten die direct opvallen. Zoek je een woning met vijf slaapkamers of werk je veel vanuit huis? Deze woning is een aanrader.

Exterieur:
De voortuin is aangelegd met een halfhoge haag, wuivende siergrassen en een brede oprit voor minimaal twee auto’s (waarvan één onder de carport). De achtertuin heeft de gehele dag zon dankzij de omliggende lage bebouwing en er zijn meerdere (deels overdekte) terrassen. Verder is de buitenruimte ingericht met een gazon, brede borders en een met groenblijvende klimplanten begroeide erfafscheiding. Dit is een tuin om volop van te genieten; samen, met je gezin of met vrienden en familie.

Bijzonderheden:
- Uitstekend geïsoleerde woning (dak-, spouwmuur- en vloerisolatie);
- De hardhouten kozijnen zijn voorzien van draai-/kiepramen en isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel, de begane grond en de badkamer hebben vloerverwarming;
- Het buitenschilderwerk is deels in 2014 (wit) en in 2016 (rood) uitgevoerd;
- Een deel van het schilderwerk binnen is in 2017 gedaan;
- Drie elektrisch bedienbare Velux-dakramen met regensensoren, waarvan twee met verduistering en verlichting. Alles is bedienbaar met één afstandsbediening;
- De berging met overkapping is in 2017 gebouwd van extra dik Douglas hout met traditionele pen-gat verbindingen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

625 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

295 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

155 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's