Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 267.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze heerlijk lichte hoekwoning met vrijstaande garage en schuur ligt aan de Zandweg in Wormer. De woning met eigen oprit ligt naast een gemeentelijk plantsoen en heeft een extra grote achtertuin. Dit geeft lucht. Licht, het tweede essentiële element voor fijn wonen, stroomt vrijelijk door de woning door de grote raamoppervlakken. Strakke afwerking en de lichte vloer in de doorzonwoonkamer met half open keuken zorgen voor een aangename sfeer.

Deze woning is nog maar kortgeleden goed onder handen genomen en en dat kan je zien. De basis is uitstekend dus het betrof voornamelijk onderhouds- en decoratieve ingrepen. De badkamer is vorig jaar nog vernieuwd. De inloopdouche, wastafel en wandcloset verenigen nut en comfort op een smaakvolle wijze.
Boven zijn verder drie slaapkamers, een daarvan is in gebruik genomen als walk-in-closet. De zolderverdieping is bevloerd met laminaat en het dak is afgetimmerd en geïsoleerd. Deze immense ruimte wordt momenteel als bergvliering gebruikt maar we zien aan de buurt dat dakkapellen uitkomst bieden om volwaardige verblijfsruimten te creëren. Het is maar een idee...

Bergruimte is er ook volop in de vrijstaande garage, die is zes meter diep en heeft een aparte toegang via de achtertuin. Fietsen, tuingereedschap en andere spullen kun je hier ruimschoots kwijt. De vrijstaande schuur is een walhalla voor de klussers en hobbyïsten. Achttien vierkante meter geeft heel wat bewegingsvrijheid. Door de raampartijen blijft het contact met de rest van het perceel, en het daglicht, bestaan. De achtertuin zelf meet een indrukwekkende twintig bij acht meter en ligt op het zuidwesten. Zowel voor- als achtertuin zijn beschut en voornamelijk betegeld. Dat houdt het onderhoud beperkt.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met plavuizen vloer en onlangs opgeknapte trapopgang (nieuwe trap van upstairs in 2017). Kast met aansluiting wasmachine. Meterkast. Geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein. Doorzonwoonkamer met lichte laminaatvloer. Half open keuken in hoekopstelling, met eetbar en diverse apparatuur: keramische kookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Kunststof deur naar verzorgde, grotendeels betegelde, achtertuin op het zuiden met vrijstaande stenen garage en vrijstaande betonnen schuur.

Eerste verdieping: overloop met vlizotrap naar zolder. Slaapkamer 1, momenteel in gebruik als inloopkast. Slaapkamer 2 en 3. Smaakvol betegelde badkamer (2017) met inloopdouche, wastafelmeubel met laden, handdoekenradiator en tweede toilet.

Tweede verdieping: via vlizotrap begaanbare bergvliering met laminaatvloer. Opstelling CV-installatie.

De Zandweg in Wormer is eigenlijk het rustige begin van de Dorpsstraat. Hier begint het eigenlijk dorpslint. Daardoor spreekt het bijna voor zich dat alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand te vinden zijn. De basisschool bijvoorbeeld, we hebben het hier tenslotte over een gezinswoning, ligt op een paar minuten lopen, zónder oversteken. Ideaal. Een paar stappen verder begint het Wormanese winkelhart, met supermarkten, verswinkels en speciaalzaken.
De ontsluiting naar de rest van de Zaanstreek en omliggende steden is vanaf deze plek perfect. Autoforenzen bereiken de Amsterdamse binnenring A10 al met een kwartier rijden. De ingrepen aan het Rijkswegennet werpen hun vruchten af met een uitstekende doorstroming, ook in de spits. Een eigen garage met een lange oprit maakt het extra plezierig om thuis te komen. Wie toch liever het openbaar vervoer neemt, fietst in exact 6 minuten naar het NS station in Wormerveer.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 80 m2;
- inhoud 333 m3;
- perceelgrootte 275 m2 eigen grond;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

333 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

275 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Documentatie

Kadastrale kaart

Bekijk Kadastrale kaart Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's