Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden, bijzonder licht en zonnig tweekamerappartement (voorheen drie kamers) op de tiende (tevens bovenste) verdieping met balkon op het westen met een vergezicht over de A2 en een berging in de onderbouw. Loopafstand van het grote moderne winkelcentrum is 5 minuten, goede verbinding met de A2, en in 10 minuten bent u in de binnenstad met de fiets of met de sneltram (halte voor de deur).

De woning is zeer geschikt voor alleenstaanden en starters. Dit appartement is drempelloos en dus ook zeer geschikt voor ouderen of voor mensen met een beperkte mobiliteit (lift nabij uw voordeur, rolstoeltoegankelijke inloopdouche). Ruime parkeergelegenheid achter het appartementencomplex.

INDELING

Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en brievenbussen; inpandige privé berging voorzien van elektra; liften naar de verdiepingen.

10e Verdieping:
Entree van de woning: ruime hal met meterkast en grote bergkast. Gemoderniseerde toiletruimte met hangend toilet en fontein. Lichte en zonnige woonkamer met toegang tot balkon (ca. 3 x 1,5) en een prachtig uitzicht over de stad. Keurige keuken met oven, gaskookplaat, afzuigkap, close-in boiler en voldoende opbergruimte. Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel in meubel en wasmachineaansluiting. De badkamer is zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1963;
- Verwarming via stadsverwarming, warm water via een boiler (eigendom);
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Woonkamer voorzien van elektrische zonneschermen;
- Woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een prachtige mozaïek parketvloer;
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren;
- De servicekosten bedragen € 145,- per maand. Er wordt van de koper een eenmalige storting in de kas van de Vereniging van Eigenaren verlangd van € 7.000,- die bij verkoop weer geretourneerd wordt (statiegeld)

Aanvaarding: in overleg, kan snel.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De omgeving van onze flat wordt schoongehouden door de "raapploeg" die bestaat uit vrijwilligers. Twee mensen zijn daarvoor ingeroosterd om de zoveel maanden en dat schept een gezellige band onder de bewoners. We hebben iemand in "huis" die bijna alle klusjes opknapt die in voorkomende gevallen. Hij kan bijna alle problemen oplossen! Onze bewoners staan altijd voor elkaar klaar wanneer er hulp nodig is. Ook helpt men elkaar aan spullen als meubilair of speelgoed. Op het whiteboard kan het worden aangemeld of daaronder worden neergezet in de ochtend. Vaak is het 's avonds weg naar de nieuwe gebruiker.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1963

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

225 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Buitenzonwering

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Uitstekende verbinding met tram, bus naar CS Utrecht, gezellige bewoners in de flat, opruimploeg van vrijwilligers onder de bewoners

 

Ons huis heeft een room-divider in de vorm van een mooie boeken/tv kast

 

Ons huis heeft rolgordijnen voor alle ramen

 

Park Transwijk is op loopafstand. Daar is een leuke kinderboerderij, een speeltuin en een Japans restaurant met gezellig terras.

 

In het winkelcentrum zijn alle medische voorzieningen. Sportmogelijkheden zijn op loopafstand te bereiken.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's