Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NIEUWKOOP, Churchilllaan 97

Riante quadrant woning met tuin op het westen

* De achtertuin is gelegen op het westen (middag- en avondzon)
* De voortuin is gelegen op het oosten (ochtend- en middagzon)
* Woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers
* Het buitenschilderwerk is in 2016 uitgevoerd en bijna alle ramen zijn voorzien van dubbel glas!
* Woonoppervlakte van ca. 120 m2

Wat kunt u van deze bijzondere en speelse Quadrant woning verwachten: Entree via de grote en gezellig aangelegde voortuin. Deze voortuin geeft je door de bomenpartij bij de ingang veel privacy en een beschut gevoel. Begane grond: Ruime hal met garderobe. De vloer van de hal en het toilet zijn betegeld met Toscaanse plavuizen, de trap naar boven is gestoffeerd. De sfeervolle en knusse woonkamer aan de voorzijde van de woning met open haard en een mooie scheepshouten vloer biedt ook weer een hoop privacy door de dichte begroeiing van de intieme voortuin.
De woonkeuken gelegen aan de achterzijde is in 2004 geplaatst. Hierin vindt u de nodige inbouwapparatuur zoals een 5 pits Smeg gasfornuis met oven, vaatwasser, koelkast, spoelbak etc.
Via de keuken komt u in de taps toelopende tuin op het westen,waar in de zomer de rozenstruik volop bloeit, u uw eigen druiven kunt plukken en waar het heerlijk vertoeven is tot zonsondergang. De veilige speelplaats op het pleintje achter het huis ligt binnen handbereik. Achterin de tuin vindt u een stenen berging met elektra.

1e Verdieping: 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning, beide met een laminaat vloer en 1 met een vaste kastenwand. Er is ook nog een ruime slaapkamer aan de voorzijde met een frans balkon. De badkamer is recent gerenoveerd en afgewerkt met een eigentijds mozaïek ontwerp, een bubbelbad met douchefunctie, 2e toilet en een fraai meubel met 2 waskommen.

2e Verdieping: Ruime voorzolder met de opstelling van de wasmachine en droger, veel bergruimte en de c.v. combiketel, merk Intergas van 2006. De zolderkamer (afm. ca. 4.50 x 4.35) is meer dan riant te noemen en is op het moment ingericht als woon-/slaapkamer. Deze kamer heeft een dakkapel en een groot recentelijk vernieuwd Velux venster. Op de vloer ligt laminaat met een stoere “ ruw-hout” look. Onder de knieschotten vind u eveneens voldoende ruimte voor eventuele berging.

Wat is precies een quadrantwoning? Dit is een woning gelegen in een soort taartpunt waar de rij woningen in een bocht loopt. Dit betekent dat de woning zelf het vloeroppervlak heeft die een stuk groter is dan een “gewone” gezinswoning! Deze extra ruimte vindt u dan ook overal terug. Deze ruime gezinswoning ligt enerzijds dichtbij de sportvelden en de scholen, anderzijds dichtbij het centrum met de winkels.

Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een prachtige plaats om naartoe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)verenigingen, een overdekt zwembad en een bibliotheek. In het centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn met ongeveer 30-35 minuten goed te bereiken. Kortom, deze woning is het bezichtigen meer dan waard!

Disclaimer
?Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom.?Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige buurt

 

Niet gehorig huis

 

Geen nare energieen

 

Feelgood huis!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's