Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 398.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Unieke 4-kamer parterrewoning gelegen in een rustige straat van het geliefde Bezuidenhout met een frontbreedte van maar liefst 8 meter, een fantastische achtertuin van ca. 15 meter diep en een riante maatvoering van totaal ca. 116 m² woonoppervlak verdeeld over klassieke kamers en suite, twee goed formaat slaapkamers, luxe keuken en moderne badkamer. Deze stijlvolle benedenwoning is gelegen op een uitstekende locatie om de hoek van de winkels van de Theresiastraat, het Haagse Bos, NS Centraal Station/Laan van NOI en vanwege de korte afstand naar de snelweg A4/A12/A13 ook perfect voor mensen die buiten Den Haag werkzaam zijn.

Indeling:
Entree met vestibule, gang voorzien van vaste kast en apart toilet, riante woonkamer ca. 13.57x3.51 met visgraat parketvloer, marmeren schouwen en originele suite separatie met glas-in-lood schuifdeuren, vaste kasten en paneeldeuren. Vanuit de woonkamer openslaande deuren naar zonnige achtertuin ca. 13.37x8.24 gelegen op het zuidoosten en houten schuur ca. 2.88x1.44. Aan de achterzijde de luxe keuken ca. 4.95x2.54 voorzien van hardstenen werkblad, 5-pits gaskookplaat, rvs design afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, oven en opstelplaats voor wasmachine. Voorts ruime hoofdslaapkamer ca. 6.39x2.63 aan de achterzijde met vaste kasten en openslaande deuren naar de achtertuin, tweede slaapkamer ca. 4.08x2.38 en moderne badkamer ca. 2.47x2.38 voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel en bergkast onder de trap.

Aanvullende informatie:
- ’s-Gravenhage sectie R nummer 12368 A-1
- Eigen grond
- Bouwjaar 1920
- 1/3 aandeel in actieve VvE
- Maandelijkse VvE-bijdrage €100,-
- Collectieve opstalverzekering
- Keuken ca. 4 jaar oud
- Cv combiketel Vaillant 2004
- Naastgelegen garagebedrijf niet meer in gebruik
- Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Slapend aan de achterkant van het huis wordt je s' morgens wakker met het geluid van vogels alsof je aan de bosrand woont in plaats van midden in de stad! Zeer vriendelijke buurt waar bijv. straatspeeldagen worden georganiseerd en ook buurtgenoten postpakketten voor elkaar in ontvangst nemen. Vlakbij zit restaurant Pan, favoriet eettentje van veel buurtgenoten! Maar ook zeer goed (afhaal) Surinaams eettentje en Indonesische toko op paar minuten loopafstand.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1920

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

433 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

110 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij uitvalswegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's