Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

James Rossstraat 14, Enschede

Zeer mooie, complete en riant uitgebouwde hoekwoning met garage!

Deze zeer riant uitgebouwde en goed onderhouden hoekwoning is aan een mooie straat gelegen met een brede groenstrook en parkeerplaatsen direct naast de woning. Het unieke van deze woning is de totale uitbouw. De woning is op de begane grond uitgebouwd met een eetkeuken en een achterbouw, op de eerste verdieping boven de keuken uitgebouwd met een riante inloopkast, op de zolder uitgebouwd met een dakopbouw waardoor er een riante extra slaapkamer is ontstaan en de garage is verruimd met een berging en een forse overkapping.

Het woonhuis is ruim van opzet, beschikt over een fraaie inbouwkeuken, toilet en badkamer en is nagenoeg geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

De woning ligt in een kindvriendelijke woonomgeving, nabij diverse voorzieningen zoals basisscholen, speeltuinen, sportaccommodaties, winkelgebied en ook de grens met Duitsland is dichtbij, waar het goed recreëren en winkelen is.

Indeling:

Begane grond: Overdekte entree/hal, garderobe, vaste kast, meterkast, trapopgang, toilet met hangcloset. De ruime woonkamer is voorzien van een kunststofschuifpui met een aparte eet/speel/kantoor en/of hobbykamer met toegang tot de bijkeuken met witgoed aansluitingen en de achter ingang. Ruim aangebouwde eetkeuken is v.v. een mooie inbouwkeuken met gaskookplaat, oven, RVS schouw, koel/vrieskast en een vaatwasser. De begane grond is een heerlijke, lichte en comfortabele leefruimte die nagenoeg geheel is v.v. vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met vaste trapopgang en toegang tot de 3 slaapkamers. De grote slaapkamer aan de achterzijde is v.v. een prachtige kleedkamer! Nieuwe geheel betegelde en moderne badkamer met een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegels, designradiator en 2e zwevend toilet. De gehele 1ste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met rolluiken.

2e verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken ruime en uitgebouwde zolder verdieping d.m.v. een dakopbouw. De zolderverdieping is geheel afgetimmerd en voorzien van een overloop met bergruimte en cv combiketel installatie. Op deze verdieping is de ruime 4de slaapkamer gerealiseerd met bergruimte achter de knieschotten en airco.

Tuin: De achtertuin is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een riante overkapping met toegang naar de grote berging en garage! De garage is aan de berging gebouwd en inpandig te bereiken via de berging of via de buitenzijde uiteraard.

Bijzonderheden:
- Zeer goed onderhouden, riant uitgebouwde hoekwoning met een vrijstaande garage.
- Ideale woning voor mensen die veel bergruimte/hobby ruimte nodig hebben?!
- De woning is zeer goed onderhouden en nagenoeg geheel af, de laminaatvloeren op de foto zijn verwijderd en de trap dient nog bekleed te worden.
- De woning is grotendeels v.v. kunststof kozijnen met rolluiken.
- De woning is deels geïsoleerd en geheel v.v. dubbele beglazing.
- Riante ouderlijke slaapkamer met een prachtige kleedkamer.
- De woning is v.v. een moderne inbouwkeuken en een recent vernieuwde toilet en badkamer.
- Ruime geheel afgetimmerde zolderverdieping met een dakopbouw waardoor er een ruime 4de slaapkamer is gecreëerd met airco.
- De achtertuin is v.v. een vrijstaande stenen berging met garage en een achterom.
- De achtertuin is eveneens voorzien van een grote overkapping die de woning met berging verbindt daardoor zijn de garage en de berging droog te bereiken.
- Verwarming en warmwatervoorziening middels combiketel uit 2013.
- Vernieuwde meterkast.
- In de nabije omgeving van sportvelden, scholen, winkelstraat, Duitsland, uitvalswegen, treinstation en een bushalte gelegen.
- Bouwjaar: 1975, inhoud: ca. 410 m³, perceeloppervlakte: 240 m² gebruiksopp.: 113 m².
- Oppervlakte bijgebouwen ca. 36 m².
- De woning is v.v. een meetrapport.
- In de koopovereenkomst wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom.

Voor bezichtigingen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben genoten van de James Rossstraat 14, Enschede maar nu een plek gevonden elders buitenaf gevonden. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1966

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

240 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooie ,nette & ruimtelijke woning zowel binnen als buitenshuis

 

Rustige wijk

 

Dichtbij Enschede en Duitsland

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's