Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Comfortabel afgewerkt, uitstekend onderhouden 3 kamer hoekappartement met een vrij uitzicht over Victoriapark, separate berging en eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder onderin het gebouw. Zeer gunstig gelegen op de 2e verdieping van het gebouw “de Graaf” in het centrumproject het “Regentekwartier”. Fantastische ligging midden in het centrum van Eindhoven met alle denkbare voorzieningen op loopafstand van het Clausplein, het Victoriapark en nabij het mooiste plein van Eindhoven het Wilhelminaplein! Tevens goede aansluitingen met het openbaar vervoer (bus, station) op loopafstand.


INDELING:

BEGANE GROND/ENTREE:
Luxe entree-/hal met beveiligde toegang d.m.v. een bellentableau met videofoon-/intercomsysteem, brievenbussen, lift en trappenhuis. Binnenruimte voorzien van stucwerk wandafwerking met toegang tot de verschillende appartementen.

APPARTEMENT (2e etage):
Entree/hal met houten vloer, stucwerk wanden, garderobe en intercom met videofoon. Kast met warmtewisselaar.Toilet met fonteintje en mechanische afzuiging. Speels ingedeelde, lichte woonkamer met veel raampartijen, houten vloer, stucwerk wanden en deur naar het balkon. Ruim overdekt balkon van 8 m² met fraai uitzicht op het Victoriapark en voorzien van houten vlonders. Half open keuken met tegelvloer, moderne keuken in L-opstelling voorzien van granieten aanrechtblad, inductie kookplaat, afzuigkap (2017), spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasser (2015), oven/magnetron (2017) en voldoende opbergruimte. Berging/wasruimte met wasmachine-aansluiting, unit WTW en meterkast (6 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars). Ruime slaapkamer 1 voorzien van vloerbedekking en stucwerk wanden. Kantoor/slaapkamer 2 voorzien van vloerbedekking en stucwerk wanden. Geheel betegelde ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel in meubel en mechanische afzuiging.

PARKEERPLAATS & BERGING:
Ruime berging op de begane grond voorzien van elektra en opbergruimte. Parkeerplaats (nummer 475) in de parkeerkelder van het complex welke via een elektrisch bedienbare garagedeur te bereiken is.

ALGEMEEN:
- Comfortabel afgewerkt, uitstekend onderhouden 3 kamer hoekappartement met een vrij uitzicht over Victoriapark, separate berging en eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder onderin het gebouw.
- Zeer gunstig gelegen op de 2e verdieping van het gebouw “ de Graaf” in het centrumproject het “Regentekwartier”.
- Fantastische ligging midden in het centrum van Eindhoven met alle denkbare voorzieningen op loopafstand van het Clausplein, het Victoriapark en nabij het mooiste plein van Eindhoven het Wilhelminaplein!
- Tevens goede aansluitingen met het openbaar vervoer (bus, station) op loopafstand.
- Uitzicht over het Victoriapark.
- Ruim overdekt balkon van 8 m².
- Volledig geïsoleerd en daarnaast voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en HR++ glas.
- Bijdrage VvE appartement is € 175,09 per maand.
- Woonoppervlakte 106 m².
- Inhoud circa 334 m³.
- Bouwjaar 2002.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2002

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

334 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's