Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 187.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit huis ligt met de achtertuin aan een groenstrook. Deze ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers ligt in de gezellige woonwijk ‘De Laar-West’ in Arnhem-Zuid. Dit huis ligt in een kindvriendelijke en verkeersluwe buurt met veel groen; u woont hier heerlijk rustig! Tegelijkertijd vindt u in de nabije omgeving alles wat u nodig heeft: de dagelijkse boodschappen doet u in het uitgebreide en diverse winkelcentrum De Laar-West of het welbekende overdekte winkelcentrum Kronenburg dat op fietsafstand te bereiken is. De Rijkerswoerdse plassen en het park Zuiderveld liggen op loopafstand. Hier kunt u terecht voor een heerlijke wandeling in de mooie natuur. Voor de sportievelingen is er ook genoeg te doen met het sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd in de nabije omgeving. In de directe nabijheid zijn er bovendien ook (basis)scholen, meerdere speeltuinen en een kinderboerderij, waardoor de woning ook uiterst geschikt is voor een gezin met kinderen. Het openbaar vervoer is verder uitstekend geregeld. Er is een goede busverbinding en het NS-station Arnhem-Zuid ligt op slechts 5 minuten fietsen. De uitvalswegen naar de A325 richting Nijmegen en A12 richting Utrecht/Duitse grens, zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De gezellige winkel- en uitgaansstad Arnhem staat bovendien bekend om de schitterende natuur waardoor de stad wordt omgeven. Verder zorgen dierentuin Burgers Zoo, nationaal natuurpark de Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum en het Sonsbeekpark (meerdere malen bekroond tot mooiste stadspark van Europa) voor een heerlijke stad rijk aan cultuur en natuur!

Deze eengezinswoning uit 1976 heeft maar liefst 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en een fraaie achtertuin. Deze achtertuin met terras overkapping beschikt bovendien over een stenen berging, een houten schuur én een achterom. De perfecte buitenruimte om van de rust en ruimte te genieten! De leefkeuken en de bijzonder ruime badkamer maken de woning compleet! Belt u ons gerust dan maken wij snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling van de woning:

Begane grond: Hier vindt u de hal, het toilet, de woon-/eetkamer en de keuken. Het toilet beschikt over een fonteintje. De woonkamer met plavuizen vloer is erg ruim en staat direct in verbinding met de achtertuin. Bovendien is de woonkamer erg licht door de aanwezigheid van flinke raampartijen aan de achterzijde van de woning. De leefkeuken is van alle nodige gemakken voorzien: zo is er een kunststof werkblad, een 5 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een vriezer aanwezig. Verder beschikt de keuken over veel kastruimte waarin u uw serviesgoed en ander keukengerei kwijt kunt. Met een mooie woonkamer en een prachtige keuken biedt de woning veel leefruimte en wooncomfort!

Eerste verdieping: Via de open trap in de woonkamer komt u terecht op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich de master bedroom, 2 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van smaakvolle laminaatvloeren. In de master bedroom is voldoende kastruimte aanwezig om uw kleding in op te bergen. De badkamer is bijzonder ruim en beschikt over een ruime douche, een toilet, een wastafel en mechanische ventilatie.
Tweede verdieping: De tweede verdieping beschikt over een ruime overloop en een 4e slaapkamer. Op de overloop heeft u ruimte om diverse spullen op te bergen een wasmachine en een wasdroger te plaatsen. Bovendien heeft u hier eveneens een aangename lichtinval door de aanwezigheid van een dakraam. De 4e slaapkamer is bijzonder royaal en leent zich voor meerdere functies. Denk bijvoorbeeld aan een studeer-/hobbykamer of speelkamer voor de kinderen.
Buiten: Vanuit de woonkamerkomt u in de ruime achtertuin met een groot terras. Dankzij de riante terrasoverkapping kunt u zelfs op regenachtige dagen van de fijne tuin genieten. Bovendien beschikt u over een stenen berging en een houten schuur. Hier kunt u uw fietsen stallen en verschillende spullen in opbergen. Verder heeft de tuin ook een handige achterom.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1976
- Energielabel C
- Kunststof kozijnen met isolerende beglazing in 2007 geplaatst
- Overkapping in de achtertuin in 2003 geplaatst
- Rolluiken op diverse plaatsen aanwezig
- Dubbel glas geïsoleerd
- Kindvriendelijke straat, doodlopend en voldoende parkeerplaatsen
- 4 slaapkamers
- Royale badkamer
- Achtertuin met overkapping, stenen berging en een houten schuur

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“De Laar-West in de jaren 70.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

500 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

68 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voor de dagelijkse boodschappen, winkesl genoeg in de buurt

 

Parkeren op eigen grond dus geen ergenis

 

De wijkvereniging De laar Oost omarmt nu ook De laar West. Er word veel georganiseerd en natuurlijk de avond4daagse.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's