Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 397.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze bijzondere woning ligt heerlijk aan het water! Met onder andere een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en een ruime woonkamer uitkijkend over het water, twee slaapkamers en een inloopkast op de bovenetage is wonen in dit huis voor alle leeftijden zeer aantrekkelijk. De Beuningse Plas is een zeer aangename woonwijk en kenmerkt zich door een ruime opzet, veel water, groen en een diversiteit aan bouwstijlen.

In de zomer kunt u hier heerlijk varen met een (fluister-)bootje en tijdens een strenge winter wordt hier vaak geschaatst! Voor een totaalbeeld hebben we tevens een winterfoto vanaf de achterzijde erbij geplaatst.

Algemeen
- Bouwjaar: 2007
- Woonoppervlak: 136 m2 (woonhuis)
- Overig inpandige berging: 8 m2 (berging)
- Gebouwgebonden buitenruimte: 56 m2 (terras)
- Inhoud: 560 m3
- Perceeloppervlak: 228 m2

Indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast, fraaie schoenenkast en toiletruimte met vrij hangend toilet en fontein. Lichte en ruime woonkamer waar het bijzondere uitzicht over het water gelijk in het oog springt. Fraaie televisiekoof met geïntegreerde tv en elektrische haard van Faber. Een schuifpui geeft toegang tot het grote zonneterras van circa 50 m2 waardoor het leven binnen en buiten direct met elkaar in verbinding staat. De open hard houten trap naar boven maakt de ruimte bovendien speels.
De luxe open keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat met een apart deel voor de wokpan, afzuigkap (AEG), combi-oven (Bauknecht) koelkast, vrieskast en een vaatwasmachine (deze aangesloten op de zonneboiler). De keuken is afgewerkt met een hardstenen getrommeld aanrechtblad. Bijkeuken met met aansluitingen voor witgoed, cv-opstelling (Intergas compact HRE (2007), eigendom), en (zonnewarmte-)boiler (warmwaterboiler door middel van zonlichtcollectoren op het dak). Energieklasse A.

De royale slaapkamer beneden, heeft toegang tot het zonneterras via een schuifpui en eveneens het geweldige uitzicht over het water. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. Deze ruimte is uitgerust met een ligbad, vrij hangend toilet, douchecabine en een wastafelmeubel. De badkamer is verder voorzien van vloerverwarming en een designradiator.
De gehele begane grondvloer is afgewerkt met een fraaie en grote tegel van 60 cm. x 60 cm. en voorzien van vloerverwarming.

Eerste etage: Het mooie aan deze etage is dat de oorspronkelijke vide van de bouw uit dicht is gemaakt met betonnen vloerdelen. Hierdoor is een extra grote eerste verdiepingsvloer ontstaan. Overloop, twee slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een hoekraam waardoor het uitzicht bijzonder is te noemen. Inloopkast/berging. Er is een mogelijkheid om op deze verdiepingsvloer een badkamer te realiseren.

De voortuin van het huis is verzorgd aangelegd en biedt de mogelijkheid om twee auto's te parkeren op eigen terrein. Vanaf de voorzijde (en tevens via het terras) is toegang tot de royale, inpandige berging. Het terras is voorzien van natuursteen en is een heerlijke plek om te genieten van het fantastische uitzicht over het water en alles wat zich hierop afspeelt. Een heerlijke plek ook om een glas wijn te drinken! Hier is nagenoeg de gehele dag zon.

Verder
- 12 Zonnepanelen op het dak aanwezig; deze leveren tussen 2.500 en 3.500 Kwh per jaar. Dit maakt dat de huidige bewoners op het gebied van elektra energieneutraal wonen;
- Airconditioning in de woon- en slaapkamer;
- De woning is 2 jaar geleden geschilderd;
- De schuifdeuren zijn voorzien van vliegenhorren;
- Fraai detail is dat deze woning in tegenstelling tot andere woningen in de straat beschikt over licht gemoffelde aluminium kozijnen (aan de binnenzijde);
- Elektrisch zonnescherm boven het terras;
- De voor- en achtergevel zijn voorzien van een buitenkraan (voorzijde een vorstvrije kraan);
- Buiten een natuurstenen terras;
- Irrigatiesysteem (van Gardena) blijft achter;
- Schuttingen zijn in de beits gezet;
- Onder de dakgoten is sfeervolle verlichting geplaatst.

Sterke punten
- Moderne waterwoning met hoge raampartijen!
- Mooi uitzicht over het water!
- Ruime en lichte woonkamer!
- Slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping!
- Gehele woning is voorzien van vloerverwarming!
- Doordat de achtergevel diverse aluminium kozijnen heeft, is het onderhoud beperkt!
- Goed geïsoleerd!

Kortom, een mooi huis op een toplocatie. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Je kunt met een fluister bootje een behoorlik eind varen voor de verschillende wijken en binnenkort ook naar de Beiningseplas. Vanaf het terras is het met een kleine ingreep mogelijk om zo in je eigen bootje of kano te stappen Het prachtige uitzicht vanuit je stoel uit de kamer en het terras hebt over de plas”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

228 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Veel privacy door de schuine ligging van de woningen. Je kunt niet bij elkaar naar binnen kijken. Voldoende parkeerplaats voor 3 auto's op de oprit.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's