Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 290.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wie wil er nou niet om de hoek van park Sonsbeek wonen? Kom dan snel kijken bij deze fraaie 30-er jaren hoekbovenwoning, gelegen aan het begin van de Jacob Cremerstraat in het Sonsbeekkwartier. Het is een volwaardige woning met royale woonkamer, dichte keuken en 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 4).

Zien = verliefd worden!

Indeling:
Begane grond:
Bij het betreden van het bestrate voortuintje valt direct de voordeur op. Deze geeft goed de charme van de jaren ’30 weer. Dat belooft veel goeds voor de rest van het huis!
Binnenkomend in de hal kan je via een luik de kelder in en ga je via de trap naar boven en kom je op de …..

Eerste verdieping:
In de hal is het nette toilet in witte kleurstelling te vinden. Via de deur aan de rechterkant betreed je de ruime en lichte woonkamer (ca. 25 m2). Ook hier heb je het heerlijke gevoel van de tijden van weleer door de oude paneeldeuren, elektrische haard (ter overname),geïsoleerde laminaatvloer en strak gestuukte wanden. In de hoek is een nisje gecreëerd waar je je kan terugtrekken met een goed boek. Weer terug in de hal is via de volgende deur rechts de royale eetkamer (ca. 14m2) te vinden. Hier staat nog een authentieke schouw. Deze kamer heeft openslaande deuren naar het balkon. Hoe leuk is dat: bij mooi weer ’s ochtends heerlijk ontbijten op jouw eigen balkon. Naast de eetkamer ligt de keuken. De keuken heeft aan de linkerkant onder- en bovenkasten met de navolgende apparatuur: gaskookplaat, oven, afzuigkap en koel-/vriescombinatie. Aan de rechterkant vind je alleen bovenkasten. Een optie zou kunnen zijn om van de eetkamer en keuken een royale woonkeuken te maken. Maar je kan natuurlijk ook van de eetkamer een slaapkamer maken. Het balkon is over de gehele breedte van de woning.. Via de hal ga je naar de …

Tweede verdieping:
Op de overloop is er toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en wasruimte. De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Daarnaast is de nette badkamer in lichte kleurstelling gelegen. De badkamer is ruim en licht en heeft de navolgende voorzieningen: ligbad, separate douche, toilet en dubbele wastafel. Naast de badkamer is een wasruimte. Hier is ook de stoppenkast te vinden. Weer daarnaast ga je de werkelijk enorm ruime masterbedroom (ca. 25 m2) in. De slaapkamer heeft een dakkapel en ingebouwde kasten. Via een ladder ga je naar de…

Derde verdieping:
Deze verdieping is nu in gebruik als berg- en hobbyzolder, maar je zou hier eenvoudig een extra slaapkamer kunnen realiseren. Op deze verdieping is ook de cv-ketel te vinden.

Bijzonderheden:
+ gewilde jaren ’30 woning
+ ruime masterbedroom (ca. 25 m2)
+ originele details
+ paneeldeuren
+ Weids uitzicht vanuit woonkamer, levendig panorama
+ volumineuze zolder met uitbreidingsmogelijkheden
+ extra slaapkamer te realiseren
+ gelegen in het graag bewoonde Sonsbeekkwartier
+ op loopafstand van Sonsbeekpark
+ op loopafstand van centrum Arnhem en het Modekwartier
+ goede bereikbaarheid (OV en snelwegen A12/A50)

Verkoper vertelt””
"Het weidse uitzicht over de Jacob Cremer- en Sloetstraat vanuit de lichte woonkamer geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. De hoge plafonds en authentieke details zorgen voor de echte jaren dertig sfeer. De eetkamer met openslaande deuren naar het balkon geeft uitzicht op de groene binnentuinen achter het huis. Vanuit het gezelligste deel van de Jacob Cremerstraat in het Sonsbeekkwartier loop je zo het park in voor een mooie wandeling of het centrum in om een drankje te doen. Het station en de snelwegen A50/A12 zijn ook uitstekend bereikbaar. Het is een heerlijk, comfortabel huis met fijne vertrekken, een riante badkamer en grote master bedroom

Maak snel een afspraak en ervaar zelf het weidse uitzicht!


Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
In overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1938

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

438 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Sfeervolle wijk

 

Om de hoek van Sonsbeekpark

 

Jaren 30 woning

 

Loopafstand van Arnhem centrum

 

Zeer ruime bovenwoning

 

Dichtbij OV

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's