Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rust, ruimte, licht en ......... nog veel meer.

Let op: het betreft hier een bieden vanaf prijs! (startingprice)

Deze ruime en prachtige bungalow met carport en vrijstaande berging ligt op een van de mooiste plekjes in de Danswijk van Almere-Stad. Nabij diverse recreatiemogelijkheden, namelijk het tennispark Joymere, het Laterna Magikapark en het Weerwater Daarnaast heeft het een zeer centrale ligging ten opzichte van diverse openbare voorzieningen zoals, het basis- en voortgezet onderwijs, gezondheidscentrum, (die gesitueerd is in de Parkwijk) en de buurtsupermarkt. De vrijwel directe verbinding met de A6 en A27, alsmede de nabijheid van het N.S. station “Almere Parkwijk” en de bushalte zorgen voor optimale bereikbaarheid.

Het kan in Almere. En deze woning kan het zeker!
Het woningaanbod in Almere wordt steeds beperkter, dus wees er snel bij! Deze woning is een parel binnen het aanbod en moet je zeker komen bekijken. Je zal verrast worden door deze veelzijdige, ruime en lichte woning.
De woning is een echt thuis voor de gehele familie. De eigenaren hebben veel aandacht besteed om deze royale en lichte ruimte in te richten. De complete luxe keuken is voorzien van AEG apparatuur, te weten een hete lucht oven, een inductie-kookplaat, vaatwasser, koelkast, een Quooker en een spoelbak. Mede door het vrije uitzicht en de zonnige achtertuin op het zuiden zorgt dit ervoor dat alles in balans is.


Parkeren kan op eigen terrein.
Deze woning heeft het! Ruimte voor kinderen/kleinkinderen, je kan er lekker koken en veel gasten ontvangen, een gezellig tuinfeestje. Kom kijken in deze woning en beleef het.


Indeling
Via de met sierbestrating belegde voortuin met carport komt u bij de entree van de woning. De hal geeft u toegang tot de verschillende ruimtes van de woning. Aan de voorzijde treft u gelijk twee slaapkamers (van verschillende afmetingen), beide voorzien van rolluiken. Wanneer u verder doorloopt komt u langs de meterkast en de berging met opstelling voor het witgoed, de omvormer voor de zonnepanelen en de mechanische ventilatie unit.
De badkamer is voorzien van een ruime doucheruimte met stort/regendouche, ligbad, radiator en wastafel met meubel. Op de vloer en muren is gebruik gemaakt van een lichte tegel. De separate toiletruimte is voorzien van een hangend toilet en fonteintje.

De hal eindigt met een garderoberuimte en de toegang tot de woonkamer. De royale living is zeer licht door de vele lichtinval via het verhoogd plafond met ramen in de ruimte boven de keuken en hal en de grote raampartijen met schitterend zicht op de tuin. De nette L-vormige keuken heeft voldoende opbergruimte door de boven-/ en onderkasten en is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, spoelbak en inbouw koel-/vries combinatie.
Naast de woonkamer treft u nog een derde ruime slaapkamer met verhoogd plafond.

De tuin van 11m bij 9m met ligging op het zuidwesten en heeft een overkapping van 3 meter diep. De tuin is bereikbaar via een schuifpui en loopdeur en is fraai aangelegd met sierbestrating een terras en plantenborders. Verder beschikt de tuin over een vrijstaande berging met elektra en een achterom en een buitenkraan.

Bijzonderheden:
- Volledig gelijkvloers;
- Complete badkamer;
- Keurige tuin op ZW met prachtige 3 meter diepe overkapping;
- 12 zonnepanelen (ca. 3.000kWh);
- volledig voorzien van kunststof kozijnen:
- Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

348 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

243 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's