Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rustige ligging, ruime voor- en achtertuin, 4 slaapkamers, moderne badkamer…. dat klinkt al goed toch? Deze RUIME TUSSENWONING heeft het allemaal! Maar het pareltje van deze complete gezinswoning is toch wel de fraaie keuken! Alle denkbare luxe is daarin aanwezig (om alvast een tipje van de sluier op te lichten: zelfs aan een bordenwarmer is gedacht!) Dus bent u die keukenprins(es) die behalve van koken ook van rust en ruimte houdt? Kom dan een kijkje nemen bij State 37!

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2009 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- badkamer vernieuwd (ca. 2009);
- groepenkast vernieuwd (ca. 2010);
- wanden begane grond opnieuw geschilderd (ca. 2014);
- vloerafwerking begane grond vernieuwd (ca. 2014);
- inbouwkeuken vernieuwd (ca. 2014)
- achterdeur vernieuwd (ca. 2014);
- buitenzijde opnieuw gevoegd (ca. 2014);
- schuurdeur en boeilijsten berging vernieuwd (ca. 2015);
- schilderwerk buitenzijde opnieuw uitgevoerd (ca. 2016);
- mechanische ventilatie badkamer vernieuwd (ca. 2017).

Indeling
Entreehal voorzien van een meterkast en volledig betegelde toiletruimte met wandcloset, fonteintje, witte wandtegels en blauwe vloertegels. Vanuit de entreehal is er toegang tot de ruime, Z-vormige woonkamer met trapopgang naar de verdieping en prettig veel lichtinval. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een tuindeur en een luxe L-vormige inbouwkeuken in loodgrijze kleurstelling met een wit gemêleerd composiet aanrechtblad. Deze moderne, greeploze keuken is uitgerust met een koelkast, 3 vriesladen, vaatwasser, spoelbak, close-in-boiler, 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander, schouwafzuigkap (RVS), combistoomoven, bordenwarmer, dubbele elektrische heteluchtoven en een tweetal trekladen. Verder is de begane grond voorzien van een fraaie, grijs eikenstructuur laminaatvloer.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn recht opgetrokken en met 13m2, 12m2 en 8m2 zeker ruim te noemen! Een van de slaapkamers is voorzien van een vaste kast. De moderne badkamer is voorzien van een breed wastafelmeubel, wandmeubel, handdoekenradiator, wandcloset, inloopdouche, mechanische ventilatie en is volledig betegeld met lichtgrijze en antracietkleurige wandtegels en antracietkleurige vloertegels. Verder is de eerste verdieping voorzien van een houtstructuur laminaatvloer.

2e Verdieping
Voorzolder met opstelling van HR-cv-combiketel (merk: Intergas / type: Prestige) en een dakraam, schuifkastenwand, bergruimte achter knieschotten en toegangsluik naar de praktische vliering. Riante 4e slaapkamer met (kunststof) dakkapel, dakraam, wastafelmeubel, bergruimte achter knieschotten en toegangsluik naar de vliering. Verder is de 2e verdieping voorzien van een houtstructuur laminaatvloer.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en is voorzien van een riant zonneterras, borders met beplanting, vijvertje en stenen berging. De grote voortuin is voorzien van bestrating, beplanting en taxushagen.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 120m2
Inhoud woning: ca. 370m3
Grondoppervlakte: 160m2
Bouwjaar: ca. 1974

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 40m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 12m2
Slaapkamer III: ca. 8m2
Badkamer: ca. 5m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 16m2

Tuin
Berging: ca. 7m2

Omgeving
Deze ruime gezinswoning is gelegen in de royaal opgezette woonwijk Dragonder Noord, in een uitsluitend voor bestemmingsverkeer toegankelijk gedeelte van de straat. Wijkwinkelcentrum Ronde Erf ligt op loopafstand, evenals een aantal basisscholen, diverse sportaccommodaties en het Dragonderpark met kleinschalig dierenparkje. Reist u met openbaar vervoer? Met de fiets of via de nabijgelegen bushalte is treinstation Veenendaal- De Klomp snel bereikbaar! Met de auto bent u binnen mum van tijd via de Grote Beer en Lorentzstraat op autosnelwegen A12 en/of A30. Voor de woning en in de directe omgeving ervan zijn ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Kortom: een ruime tussenwoning met luxe keuken en badkamer, gelegen op een centrale maar rustige locatie!

Aanvaarding: Uiterlijk eind mei 2019.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

58 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rust

 

Groen

 

Ruimte

 

Sfeer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's