Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 258.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Egellaan is gunstig gelegen in de geliefde woonwijk Petenbos met speelveldjes en basisscholen letterlijk om de hoek! De woningen aan de Egellaan hebben nog ‘ouderwets’ diepe achtertuinen, zodat er op zomerse dagen altijd wel een plekje in zon of schaduw te vinden is. Zo ook op nummer 32, waar de fraai aangelegde achtertuin van bijna 14 meter diep is voorzien van een hoogwaardige, geïsoleerde berging met overkapping. Maar ook binnen in deze RUIME TUSSENWONING zult u verrast worden door de aanwezigheid van maar liefst 5 slaapkamers, een speels ingedeelde woonkamer, een complete inbouwkeuken, een praktische bijkeuken en nette sanitaire voorzieningen.

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2009 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- dakkapel geplaatst (ca. 2009);
- mechanische ventilatie-unit vernieuwd (ca. 2010);
- HR-cv-combiketel vernieuwd (ca. 2010);
- inbouwkeuken vernieuwd (ca. 2012);
- toiletruimte vernieuwd (ca. 2012);
- tuindeur vernieuwd (ca. 2012);
- nieuwe geïsoleerde berging met overkapping gebouwd (ca. 2012).

Indeling
De entreehal is voorzien van een meterkast, trapopgang en toegang tot de speels ingedeelde woonkamer, die prettig veel lichtinval heeft en is voorzien van een trapkast. De open keuken is voorzien van een U-vormige inbouwkeuken in witte zijdeglans kleurstelling met een antraciet gemêleerd kunststof aanrechtblad. Deze moderne, greeploze keuken is uitgerust met een magnetron, koelkast met vriesvak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, elektrische heteluchtoven, spoelbak en vaatwasser. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar, waarvandaan de achtertuin en de toiletruimte bereikbaar zijn. De toiletruimte is volledig betegeld met licht gemarmerde wandtegels en voorzien van een wandcloset en fonteintje.
De entreehal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een walnootstructuur laminaatvloer en de bijkeuken en toiletruimte van een zandkleurig gemêleerde plavuizenvloer met comfortabele vloerverwarming.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. De 3 slaapkamers zijn allen praktisch recht opgetrokken en de keurige badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche, 2e toilet en is volledig betegeld met wit/grijs gemarmerde resp. bordeaux roodkleurige wandtegels en lichtgrijze vloertegels.

2e Verdieping
Voorzolder met opstelling van de mechanische ventilatie-unit en HR-cv-combiketel (merk: Bosch), wasmachineaansluiting, bergruimte achter knieschotten, praktisch pantry met wasbak en toegang tot de twee slaapkamers, waarvan één met dakvenster en bergruimte achter knieschotten. De andere slaapkamer is, net als de voorzolder, voorzien van een grote dakkapel die aan de achterzijde over vrijwel de volledige breedte van de woning is gerealiseerd.

3e Verdieping
Ruime zolderberging (ca. 1,30 meter hoog); deze is bereikbaar middels een toegangsluik vanaf de voorzolder van de 2e verdieping.

Algemeen
De fraai aangelegde achtertuin is ca. 14 meter diep en is gesitueerd op het westen. Het is heerlijk toeven in deze tuin, die voorzien is van een zonneterras, bestrating, gazon, plantenborders, zandbak, konijnenren en een geïsoleerde berging met overkapping. Verder is voortuin voorzien van bestrating en beplanting.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 119m2
Inhoud woning: ca. 370m3
Grondoppervlakte: 157m2
Bouwjaar: ca. 1994

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 35m2
Bijkeuken: ca. 5m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 11m2
Slaapkamer III: ca. 7m2
Badkamer: ca. 6m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 9m2
Slaapkamer V: ca. 7m2

Algemeen
Berging: ca. 8m2
Overkapping: ca. 5m2

Omgeving
Deze ruime tussenwoning is gelegen op een aantrekkelijke locatie in de populaire woonwijk Petenbos. Twee basisscholen, diverse speelgelegenheden en het wijkwinkelcentrum met supermarkt, kapper en cafetaria bevinden zich letterlijk op loopafstand. Maar ook een kinderdagverblijf- en BSO-locatie liggen op korte afstand, evenals het Prattenburgse bos en natuurgebied Kwintelooijen. Reist u met het openbaar vervoer dan is treinstation Veenendaal-Centrum snel bereikbaar en als automobilist bent u via de nabijgelegen Rondweg-Oost en/of Rondweg-West binnen mum van tijd bij de autosnelwegen A12, A30 en A15.

Kortom: met onder andere een fraai aangelegde, ruime achtertuin, 5 slaapkamers en speelveldjes en basisscholen op loopafstand is dit voor elk (toekomstig) gezin een heerlijke plek om te wonen!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

157 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

72 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruime berging

 

(Hard)loopafstand van bos

 

Speeltuinen diverse leeftijden rondom woning

 

Supermarkt op loopafstand

 

2 Basisscholen binnen 200 meter

 

Na schoolse opvang

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's