Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 154.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

* Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. Gaat u snel naar www.steigerdijk11-3.nl *

Daar aan de boorden van ‘t Volkerak ligt het groenrijke recreatiepark ‘De Ventjager’ te Ooltgensplaat. Het is op dit goed onderhouden park dat wij u deze vrijstaande reactiewoning op 365m2 eigen grond en met een tuin op het zuiden mogen aanbieden. Het dorp Ooltgensplaat, met o.a. zijn supermarkt, huisarts, jachthaven en diverse historische panden, is de ideale uitvalsbasis om de fiets, auto of boot te pakken en er op uit te trekken. Hier treft u nog de relatieve rust aan en dat slechts op ca. 30/40 minuten verwijderd van de Randstad en/of België.

Indeling:
De woning betreedt u vanuit de entree/hal. In de hal vindt u een meterkast (6 groepen – dubbel tariefmeter) en een radiator. Vanuit deze ruimte loopt u door naar de woonkamer en/of een van de badkamers.

Woonkamer.
Deze ruimte is tuingericht en door de vele raampartijen is er veel daglichttoetreding. De woonkamer beschikt over een plavuizenvloer (met vloerverwarming), een convector, een TV-aansluiting en diverse openslaande tuindeuren.

Keuken.
De keuken is aan voorzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap en een inductiekookplaat. Tevens is er aan opbergruimte in deze keuken geen gebrek.

Badkamer.
Een deels betegelde badkamer die voorzien is van mechanische ventilatie, radiator, een wastafel, een toilet en een douchecabine.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot een ruime bergkast, de tweede badkamer of de twee ruim opgezette slaapkamers die beiden voorzien zijn van een radiator. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van een vaste kast.

Badkamer.
Deze betegelde ruimte is eveneens netjes onderhouden en voorzien van een 2e toilet, wastafel, ligbad, radiator en mechanische ventilatie.

* LET OP! De mogelijkheid bestaat om een extra (slaap)kamer op deze verdieping te creëren. *

Algemeen:
Rondom de woning is er een goed onderhouden (sier)tuin gelegen. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op eigen terrein. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft meerdere terrassen met een goede bezonning (ligging: zuid). Verder is de tuin voorzien van beplanting, een vlonder en een buitenberging met elektra.

Berging:
Deze woning is tevens voorzien van een uit steen opgetrokken en aangebouwde berging. De ideale ruimte voor het plaatsen van het witgoedapparatuur of het stallen van de fietsen.

Bijzonderheden:
• De woning is volledig geïsoleerd
• De verwarming geschiedt middels een Remeha Cv-combiketel (bouwjaar: 2016)
• De begane grond is voorzien van vloerverwarming
• De jaarlijkse parkkosten van de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 660,-- per jaar

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“het huis ligt dicht bij het water en de natuur. Als je het park uitloopt kom je in een gebied terecht waar vele vogels en runderen rondvliegen en rondlopen.”

 

Anoniem aan het woord

“Als we daar op visite waren wisten we dat het altijd mooi weer was dus je kon lekker in de tuin zitten”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1999

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

250 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

365 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

rustig gelegen op een groen park met vrij uitzicht.

 

Gezellig

 

Goed aan te rijden

 

Altijd de zon

 

Tiengemeente is fietsent te bereiken Willemstad is ook met de fiets te doen Op het eiland zijn mooie natuurgebieden openbaar vervoer is prima geregeld een supermarkt in het dorp en een dokter is er ook met een eigen lab. grootte waterspeeltuin in de

 

buurt rust en ruimte en genoeg te ondernemen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's