Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 137.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Recent geheel gemoderniseerd 3-kamerhoekappartement met fraai uitzicht voor en achter over groenpartijen. Voor- en achterbalkon. Afgesloten entree met intercom. Dit appartement is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing. Complete CV-installatie (HR). Daarnaast voorzien van moderne keuken, meterkast en badkamer. Servicekosten bedragen €103,10 per maand.

Indeling: entree met laminaatvloer, toilet, vernieuwde meterkast, vergrootte woonkamer met mooie laminaatvloer, toegang naar het balkon aan de voorkant, dichte keuken met apparatuur, doorgang naar de in moderne kleuren betegelde badkamer voorzien van douchehoek met thermostaatkraan en wastafel, vanuit de badkamer toegang naar 1 van de slaapkamers en toegang naar het balkon aan de achterzijde, tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de hal. Extra grote berging in de onderbouw.

Moderne in lichte tinten afgewerkt appartement. U kunt er zo in!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben genoten van het wonen aan Noord 7. Als je binnenkomt tref je een gezellig en schoon trappenhuis aan. Het appartement heeft een mooie ligging met aan beide zeide uitzicht op een groot groen grasveld met mooie bomen. Met regelmaat zien wij hier vanaf de bank eekhoorntjes spelen. Daarnaast is er altijd voldoende parkeergelegenheid dichtbij de voordeur! De supermarkt is op steenworp afstand te bereiken. Ook met de fiets naar het centrum van Apeldoorn is makkelijk te doen. Wij hebben hier met veel plezier genoten van ons knusse, frisse, warme en gezellige appartement. Wij zijn toe aan een nieuwe stap in ons leven, maar hopen dat de nieuwe eigenaren zich aan Noord 7 net zo thuis mogen voelen als wij!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1960

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

189 m³

Woonoppervlakte

56 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Een zonnig balkon

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's