Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 529.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Stijlvol, statig en moderne, hoekwoning met zij-uitbouw, zonnige achtertuin met achterom, vrijstaande houten schuur en een eigen parkeerplaats op het achtergelegen en afgesloten terrein. De woning is rustig gelegen in de kindvriendelijke en ruim opgezette en karakteristieke woonwijk de Woerd, nabij winkelcentra, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen naar snelwegen en op loopafstand van het Maximapark en de oude dorpskern van De Meern.
De woning is gelegen in een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer. De locatie aan de voorzijde bij de waterpartij zorgt dat er vanuit het huis een ruime vrije ligging is met voldoende privacy.
De woning zelf kenmerkt zich door zijn fraaie uitstraling en het hoge en luxe niveau van de gekozen materialen en de afwerking.

Bouwjaar: 2009
Woonoppervlakte: ca. 160m²
Inhoud: ca. 592m³
Perceeloppervlakte: 183m²

Indeling begane grond:
Entree/hal v.v. meterkast, toiletruimte met zwevend toilet met fontein, lichte uitgebouwde woonkamer (ca. 47m² ) v.v. zeer fraaie eikenvloer, openslaande deuren naar de tuin en sfeervolle openhaard. Wanden en plafonds in de woonkamer zijn afgewerkt door middel van glad stuukwerk. Luxe witte hoogglans keuken v.v. diverse Siemens en Miele inbouwapparatuur o.a. koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, combi magnetron/- oven en inductie kookplaat. door de grote raampartijen komt er veel licht de woonkamer en keuken binnen.

Tuin:
Vanuit de woonkamer met dubbele deuren bereikbare verzorgde zonnige achtertuin met achterom en vrijstaande houten schuur. De tuin is fraai ingericht en biedt veel privacy en beschikt over een heerlijke en zeer sfeervolle loungehoek, welke volop beschutting biedt en waar u toch de nodige zonnestralen kunt mee pakken. De tuin is voorzien van mooi straatwerk en diverse plantenborders wat de sfeer en natuurlijke karakter in de tuin compleet maakt.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, luxe badkamer v.v. hoekligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet. Op deze verdieping zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig. Op de gehele vloer is een kwalitatief hoogwaardige laminaatvloer gelegd en de wanden zijn glad afgewerkt.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Op deze verdieping zijn nog eens 2 ruime slaapkamers aanwezig en is er een separate wasruimte met opstelling voor de technische installaties en opstelling voor wasmachine en wasdroger. Ook op deze verdieping is wederom een fraaie laminaatvloer aangebracht is een dakkapel aanwezig en zijn dakramen geplaatst voor extra lichtinval.

3e verdieping:
Via een vlizotrap is een riante zolderruimte bereikbaar. De zolder is over de gehele breedte van de woning en heeft een hoogte van circa 2 meter.

Bijzonderheden:
- Eigen parkeerplaats op het af te sluiten achterterrein;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming,
- De woning is optimaal geïsoleerd en volledig v.v. dubbel glas;
- Ruime woonkamer met eetkamer in de uitbouw;
- Keurige afwerking en gebruik van degelijke materialen;
- Ruim voldoende parkeer gelegenheid in de directe omgeving;
- Schilderwerk buitenzijde in 2018 uitgevoerd;
- Diverse basisscholen, kinderdagverblijven en sportaccommodaties in de nabije omgeving aanwezig.

U en uw NVM aankoopmakelaar zijn van harte welkom voor een bezichtiging van deze fraaie, goed onderhouden woning.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2009

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

592 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

183 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

75 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's