Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De ruimte is zalig, de lichtinval verrukkelijk en het comfort geweldig.

In een rustige straat, in de kindvriendelijke wijk Berggierslanden staat deze goed onderhouden twee-onder-een kapwoning met parkeerruimte voor 2 auto's op eigen terrein.
In uw vrije tijd kunt u wandelen in de nabij gelegen natuur of genieten van alle drukte en gezelligheid van het bruisende Meppel. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.


Indeling:

Begane grond:
Entree, lichte hal, toilet met fonteintje, meterkast, ruime lichte woonkamer voorzien van sfeervolle raampartij met uitzicht op het rustige straatbeeld. De benedenverdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een moderne keuken welke is voorzien van alle gemakken. Door de vele kastjes met lades is er veel bergruimte aanwezig. De keuken heeft een open verbinding met het eetgedeelte en beschikt over openslaande deuren naar de tuin.
Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar. Hier bevindt zich ook de witgoedopstelling.
De bijkeuken geeft toegang tot de royale garage. Zowel vanuit de bijkeuken als de garage is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Royale lichte overloop welke toegang geeft tot de badkamer voorzien een wastafel, toilet en douche en bad. Aan de achterzijde tevens de ruime en lichte ouderslaapkamer met "walk-in closet''.
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer.

Middels een vaste trap naar;
Tweede verdieping:
Ruime overloop waar u via een vlizotrap de bergzolder kunt bereiken. Tevens treft u hier de cv-ketelopstelling. Vanuit de overloop bereikt u de vierde slaapkamer, welke momenteel in gebruik is als speelkamer.
Vanuit de vierde slaapkamer kunt u naar de vijfde slaapkamer. Deze beschikt over veel licht en ruimte vanwege het dakkapel.

Deze woning ademt ruimte, licht en comfort! Zeker een bezichtiging waard. Wij heten u van harte welkom!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben hier 10 jaar met heel veel plezier gewoond. We hebben de bouw van het huis meegemaakt en daar onze invloed op laten gelden. Zo hebben we een huis opgebouwd met heel veel mogelijkheden voor ons als gezin. Het huis is zeer comfortabel, goed geïsoleerd, ruim, luxe en uitstekend uitgerust. We vonden het altijd erg lekker om zo de tuin in te kunnen lopen vanuit de woonkamer en daar te eten of te loungen in de overkapping. Als het dan wat koeler werd dan ontstaken we de tafelhaard en zaten nog tot laat in de tuin.”

 

aan het woord

“We hebben 10 jaar lang met veel plezier en woongenot aan de Bertram 21 gewoond. Het is een heerlijk ruim en licht huis dat van alle comfort is voorzien. Het huis heeft openslaande deuren naar de tuin, waar je al vanaf het vroege voorjaar heerlijk buiten kunt zitten in het tuinhuis dat wij geplaatst hebben. Dit is wel één van onze favoriete plekjes van het huis. Op de tweede verdieping hebben wij 2 extra kamers gecreëerd, waaronder een ruime slaapkamer die voorzien is van een dakkapel. Onze zoon neemt met veel spijt afscheid van deze kamer, want het is natuurlijk pure luxe om een grote zolderverdieping bijna voor jezelf te hebben. Tevens hebben we een ruime vliering (met vlizotrap) gemaakt, waar je meer dan voldoende spullen kunt opbergen. De Bertram is een gezellige straat met betrokken buren. Er worden regelmatig leuke buurtactiviteiten, zoals een buurtbarbecue, georganiseerd. Daarbij is het een kinderrijke buurt met diverse speelvoorzieningen op loopafstand. Ben je op zoek naar een woning met veel ruimte en comfort, een heerlijk plekje in de tuin en een gezellige buurt? Dan is dit huis wat voor jou!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

659 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

251 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

251 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heel veel ruimte in het huis

 

Autoluwe straat

 

Ruim opgezette wijk

 

5 slaapkamers

 

Gezellige overkapping in de tuin

 

Gezellige buurt met betrokken buren.

 

Kinderrijk

 

Veel ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: