Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royaal 3-kamer appartement van 106 m2 met een weids uitzicht, een zonnig balkon en een eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage!

Dit prachtige appartement is gelegen in 'de Nieuwe Wereld', onderdeel van het project Meer en Oever. Het riante appartement is gelegen op de eerste verdieping van dit schitterend ontworpen complex. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Het appartement is gelegen in de perfecte woonomgeving voor wie van rust en ruimte houdt, maar toch het liefst de gemakken van Amsterdam binnen handbereik wil hebben! Het appartement is ruim van opzet, keurig afgewerkt en zeer licht door zijn vele raampartijen.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal met de meterkast van waaruit er toegang is tot de inpandige berging met de wasmachine aansluiting, het separate toilet, de twee slaapkamers, het zonnige op het westen gesitueerde balkon en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een mooie douchecabine en een wastafel. Als laatste bereikt u vanuit de hal de royale woonkamer met de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging en een eigen overdekte parkeerplaats in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Via de Lelylaan, de Jan van Galenstraat en de Ookmeerweg rijdt u binnen slechts enkele minuten op de ring A10, de A4 en de A9. Ook komen er volop trams (lijnen 1 en 17) en bussen langs. Het NS station Lelylaan is maar 2 kilometer verderop. Uiteraard zijn de verbindingen met het centrum van Amsterdam uitstekend. U staat in no time midden op het Leidseplein. Op loopafstand ligt het theater de Meervaart en het winkelcentrum Osdorpplein. Verder heeft u natuurlijk alle mogelijkheden voor recreatie in uw achtertuin het Sloterpark met de Sloterplas. Heeft u genoeg van alle drukte, dan bent u in een mum van tijd weer terug in uw eigen woonomgeving vol rust en groen.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 884,04 per jaar. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Deze erfpacht is voortdurend en kan voor het eerst worden herzien op 16-12-2056. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bouw:
Het appartementencomplex is opgeleverd in 2009. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak. Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem met een warmte-terugwin-installatie.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
-Appartementsrecht
-Servicekosten bedragen € 120,21 per maand
-Volledig geïsoleerd
-Woonoppervlakte 106 m2
-Eigen overdekte parkeerplaats in de parkeergarage
-Oplevering in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2009

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

275 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Ruime woning met een ruim balkon

 

Twee slaapkamers met de mogelijkheid een 3e te creëren

 

Buren hoor je nauwelijks

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's