Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kotmanlaan 38 Enschede,

Het komt weinig voor dat we een woning kunnen aanbieden die daadwerkelijk zo betrokken kan worden maar voor deze woning geldt dat zeer zeker. Achter de voorgevel bevindt zich een zeer ruime woning met een woonoppervlakte van maar liefst ± 146m². Deze fraaie, uitgebouwde en sfeervolle hoekwoning is gebouwd in 2017, heeft een hoog afwerkingsniveau en beschikt over een eigen parkeerplaats. Behalve nieuw is de woning ook optimaal geïsoleerd en energiezuinig want er liggen 18 zonnepanelen (in eigendom) op het dak waardoor de energiekosten over het afgelopen jaar minder dan € 30, - p/m bedroegen!

De woning is gebouwd als onderdeel van het bouwplan Groenplaats dat zich kenmerkt door variatie in architectuur en de groenvoorzieningen. De wijk is ruim opgezet en het Zweringbeekpark is vlakbij. De wijk is centraal gelegen en goed bereikbaar: binnen 5 à 10 minuten fietsen bent u in het centrum, de A35 ligt om de hoek. Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen zijn allemaal binnen enkele minuten bereikbaar. Foto’s zeggen veel maar we nodigen u graag uit om de woning in het echt te bekijken.

Indeling:
Begane grond: Ruime entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang. Het toilet is v.v. wandcloset en fontein. De woonkamer is oprecht royaal te noemen door de 2,4 meter uitbouw. De huidige eigenaren hebben bovendien meerwerk laten uitvoeren, zoals het plaatsen van een trapkast, paneeldeur met glas-in-lood, sierlijsten en hoge plinten waardoor het een zeer aangename en sfeervolle kamer is. De brede woonkamer is voorzien van grote schuifpui met hierboven 6 ledspots. De open keuken is, zoals alles, modern en v.v. NEFF inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en een granieten aanrechtblad. De gehele begane vloer is v.v. een zeer fraaie pvc-vloer die in visgraatmotief is gelegd en wordt verwarmd middels vloerverwarming.

1ste verdieping: Overloop met trapopgang en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn goed van formaat, goed afgewerkt en v.v. horren en een mooie pvc-vloer. De fraaie badkamer is geheel betegeld en v.v. een ruime douche, een wandtoilet en een brede wastafel met 2 kranen. De 1ste verdieping is voorzien van een aparte thermostaat waardoor de temperatuur afzonderlijk van de benedenverdieping te regelen is.

2de verdieping: Zeer ruime, net afgewerkte open zolderverdieping met een hoge nok en groot dakraam. Er is voldoende ruimte om 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren. Er is een separate technische ruimte met de combiketel, mechanische ventilatie-unit, omvormer van de zonnepanelen en de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Tuin: De achtertuin is gelegen op het zuiden en is fraai aangelegd met 2 zitgedeelten, Douglas houten schuttingen met 2 schanskorven, een houten berging (met betonvloer) en een mooie overkapping. De aluminium overkapping is v.v. plissé zonwering (ter overname), ledverlichting en hemelwaterafvoer. De tuin is zowel via de zijkant als achterom te bereiken. De parkeerplaats die bij de woning hoort is direct achter de woning gelegen.

Bijzonderheden:
- Hoogwaardige afwerking en zo te betrekken.
- Ruime woning: gebruiksoppervlakte woning is 146m², inhoud 524m³, perceel 178m².
- Bouwjaar 2017.
- Extra beveiligd door camerasysteem dat ter overname wordt aangeboden.
- Energiezuinig door goede isolatie en 18 energiepanelen.
- Voorzien van meerwerk waaronder een waterontharder in de kruipruimte.
- Meetrapport aanwezig op basis meetinstructie gebaseerd op NEN 2580.
- In de koopakte wordt een waarborgsom/bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2017

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

524 m³

Woonoppervlakte

146 m²

Perceeloppervlakte

178 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's