Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 449.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Prachtig, met uitzicht op het water, gelegen UITGEBOUWD HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET VOORMALIGE GARAGE.

Dit woonhuis staat op een perceel van 420 m2 en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, een fraaie aanbouw en een prachtig aangelegde achtertuin. De woning is op een toplocatie gelegen in woonwijk "de Haaghe" aan de rand van Beuningen. Door de fantastische ligging van deze woning is er aan de voorzijde groots uitzicht over een mooie waterpartij en zijn alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, bioscoop en sportvelden binnen handbereik. Nijmegen ligt op 10 autominuten evenals de uitvalswegen A50 en A73. Keurig onderhouden en instapklaar!

Algemeen
- Bouwjaar: 1988
- Woonoppervlak: 174 m2
- Overig inpandige ruimte: 12 m2
- Externe bergruimte: 4 m2
- Inhoud: 625 m3
- Perceeloppervlak: 420 m2

Indeling

Begane grond: entree, hal met een toiletruimte voorzien van een vrij hangend toilet met fonteintje. Vernieuwde meterkast met ruim voldoende automatische groepen en trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal komt u in de ruime uitgebouwde woonkamer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis. Deze is voorzien van een kookeiland met combi-magnetron, koelkast, 5-pits keramische kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser.
De woonkamer is voorzien van een eiken houten vloer, gashaard en een lichtstraat. De achtergevel is voorzien van een grote pui met ramen tot aan de grond welke zorgen voor veel daglichttoetreding. De openslaande deuren bieden toegang tot de achtertuin. Fraai detail is het zicht naar boven middels de vide.
De voormalige garage is verbouwd. Het achterste deel van de garage is in gebruik als bijkeuken met aansluitingen voor witgoed. Tevens is hier een raam voor voldoende daglicht en een deur naar de achtertuin. Dit deel van de garage is in spouw gebouwd. Het voorste deel van de garage is in gebruik als bergruimte en beschikt over openslaande houten deuren. De voormalige garage is verder voorzien van water, verwarming en elektra.
Op de begane grond zijn de plafonds en de wanden glad gestuct en de muren voorzien van een hoge witte plint. Dit geeft een luxe uitstraling.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers. Basis badkamer met een douchecabine, ligbad, 2 vaste wastafels en een staand toilet. Vervolgens vindt u op deze verdieping een ruimte boven de garage welke in gebruik is als werkruimte. Vide met zicht naar de fraaie uitgebouwde woonkamer. Drie dakvensters zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Tevens verwarming en voldoende bergruimte onder de kap.
De eerste verdieping is aan de achterzijde voorzien van rolluiken. De wanden in de slaapkamers zijn voorzien van spachtelputz.

Tweede verdieping: overloopje met c.v.-ruimte (Nefit Ecomline HR, 2002). Op deze verdieping zijn nog 2 slaapkamers waardoor er momenteel in totaal vijf slaapkamers zijn. De slaapkamers op deze verdieping zijn eveneens ruim en voorzien van veel bergruimte achter de knieschotten. De grote ramen zorgen voor voldoende daglichttoetreding. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een rolluik.

Tuin
De mooi aangelegde achtertuin beschikt over diverse terrassen, een overkapping voor de stalling van fietsen en een houten berging. Tevens mag de hoge mate van privacy in deze tuin niet onvermeld blijven. De tuin is in 2010 geleden geheel vernieuwd en voorzien van fraai gebakken straatwerk, natuursteen terrastegels en een nieuwe oprit. Bij de woning is voldoende parkeergelegenheid. Voldoende tuinverlichting en elektra op de achtergevel.

Verder
- Schilderwerk buiten: 2015
- Elektra vernieuwd in 2002
- Uitbouw woonkamer: 2002
- Blijvend vrij uitzicht over water aan de voorzijde
- Rustige straat (kindvriendelijk) met enkel bestemmingsverkeer

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is heerlijk om je drukke werkdag af te sluiten met een hapje en drankje in de keuken op een kruk aan het kookeiland en genieten van het uitzicht, ongeacht welk tijdstip van het jaar! In de zomer kun je met een bootje in het water op en in de winter kun schaatsend de omgeving verkennen.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1988

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

625 m³

Woonoppervlakte

174 m²

Perceeloppervlakte

420 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

24/7 vakantie gevoel

 

Rust en ruimte

 

Geen geluidsoverlast van snelwegen of id.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: