Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 495.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Eigentijds HERENHUIS van ca. 132 m² met ZES kamers, ruime voortuin, vergroot terras aan het water, een zonnig dakterras op de eerste verdieping en een eigen carport. Een huis waar je zo in kan trekken, op een ideale, en tegelijkertijd rustige, locatie in Amsterdam-Noord. Ontdek deze heerlijk ruime woning met een verrassende indeling en strakke afwerking.

Omgeving:
De Noord-Zuidlijn en winkelcentrum Boven 't IJ bevinden zich op loop-/fietsafstand. En je bent zo bij de IJtunnel, ring A-10 en diverse scholen en kinderopvang in de buurt. Door de gunstige ligging van de woning ben je binnen 15 minuten in Amsterdam centrum, en ook Landelijk Noord ligt om de hoek. Maar ook Amsterdam-Noord zelf is een bruisend en veelzijdig stadsdeel waar genoeg te doen is. Van een etentje in een van de leuke, trendy restaurants tot een bezoekje aan kinderboerderij De Buiktuin. Van een stukje fietsen over de prachtige dijken, tot een drankje in de hippe Van der Pek buurt. Kortom: genoeg vertier in de nabije omgeving!

Indeling: Entree, ruime hal met meterkast, garderobe en toegang tot de berging, toilet met fontein, wasmachine-/drogerruimte, woonkamer met veel lichtinval door de vide, convectorput en de schuifpui naar het terras (ca. 10 m²), voorraadkast en schuifdeur naar de trapopgang, nieuwe keukeninrichting (november 2016) met 70 cm diep aanrechtblad en Bosch en AEG inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, combimagnetron, 5-pits gasfornuis, koelkast en diepe lades. Vanuit de keuken is via dubbele deuren de keurig aangelegde voortuin, aangebouwde berging en de carport (ca. 11 m²) bereikbaar.
Eerste verdieping: Overloop met separaat toilet, bergkast en toegang tot het zonnige dakterras (ca. 14 m²), de luxe badkamer is tot het plafond betegeld met antracietkleurige wandbetegeling en voorzien van een inloopdouche, hoekbad, designradiator, badkamermeubel en vloerverwarming, de vide met een werk-/speelruimte en een ruime ouderslaapkamer met inbouwkastenwand.
Tweede verdieping: Overloop met handige opbergvakken, maar liefst drie ruime slaapkamers en een kast met de CV-opstelling en de mechanische ventilatie.
Zeer kindvriendelijke woonomgeving met verschillende speeltuintjes dichtbij, vrij parkeren op de openbare weg of onder de eigen carport.

BIJZONDERHEDEN:
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 132 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 35 m², bruto inhoud ca. 453 m³ inclusief bijgebouwen(Conform Meetcertificaat NEN2580)
- Nieuwe open keuken met luxe keukeninrichting
- Begane grond voorzien van kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke laminaatvloer
- Eerste en tweede verdieping volledig voorzien van eiken lamelparket
- Overal strak gestuukte muren
- Vier goed bemeten slaapkamers en een werkruimte op de vide
- Nieuwe moderne badkamer
- Twee ruime terrassen waarvan een aan de voorzijde op het zuidwesten en de ander aan het water gelegen op het noordoosten.
- Voortuin op het zuidwesten met berging
- Eigen parkeermogelijkheid onder de carport
- CV-ketel HR, bouwjaar 2011 merk Intergas
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 31 maart 2047
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wat is het fijn wonen in onze woning aan de Diopter 116. Nog dagelijks kijken we om ons heen en zeggen we tegen elkaar "wat hebben we toch een heerlijk huis". Het blijft een bijzondere woning, met name door de vide, de verschillende buitenruimtes waardoor er altijd een plekje in of uit de zon te vinden is, en de vele ruimtes boven. We hebben ons huis dan ook wel met een beetje pijn in ons hart te koop gezet. Niet omdat we ons hier niet thuis voelen of omdat het geen leuke buurt is - in tegendeel, onze zoon van 3 jaar heeft veel speelmaatjes in de buurt en we drinken zomers gezellig een wijntje met elkaar op straat - maar omdat we het liefst toch weer in een klein dorp willen wonen. Onze roots ligt in Friesland en we zijn zelf opgegroeid in een dorp, en die rust willen we toch weer opzoeken. Al zullen we de reuring van de stad en onze gezellige buurt ook zeker gaan missen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

453 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

111 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

25 m²

Garage/berging

Garage

Carport

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's