Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 749.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

*** STATIG WONEN AAN DE PARKWEG IN VOORBURG! ***

Met veel enthousiasme presenteren wij dit ruime en elegante hoek herenhuis met garage! Het huis is gelegen op een perceel van 252m² en heeft een eigen oprit en een garage. Verder is er een riante voortuin en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. De woning is zeer degelijk onderhouden met behoud van zijn authentieke karakter. De woning heeft een comfortabel woonoppervlak van 160m² en behelst verder een royale woon-/eetkamer, 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons en veel opbergmogelijkheden.

Prachtig gelegen aan de Parkweg op 10 minuten lopen van de oude dorpskern van Voorburg en op slechts 4 minuten lopen van park Vreugd en Rust. De verschillende treinstations zijn binnen met de fiets binnen enkele minuten te bereiken en verschillende buslijnen vindt u praktisch voor de deur. Met de auto zit u zo op de A12, A13 en de A4. Scholen en kinderopvangcentra vindt u eveneens vlakbij.

*** Bekijk de foto's en de plattegronden voor een goede impressie van de woning. ***

INDELING BEGANE GROND:
Riante voortuin met eigen oprit naar de ruime garage van ca. 7,88x2,38m. Entree tot tochtportaal met meterkast en door naar een ruime hal met een schitterende granito-vloer en een separaat toilet met wandcloset.
Vervolgens komt u in de royale woon-/eetkamer (voormalige en suite). De woonkamer is aan de voorzijde lekker breed (4,30m) en heeft een fraaie diepe erker. Verder is er een open haard (gas) en aan de achterzijde bij het eetgedeelte is de tuin bereikbaar via brede openslaande deuren.
De authentieke granito-vloer loopt door tot in de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, een oven én een super handige Quooker). Tot slot is de tuin ook via de keuken bereikbaar.
De achtertuin van ruim 90m²(!) is gelegen op het zuidoosten en zeer fraai aangelegd met verschillende terrassen. Het terras aan de woning is voorzien van elektrische zonwering, in dezelfde stijl als de markiezen. Tot slot is de garage bereikbaar via de tuin.

INDELING EERSTE VERDIEPING:
Via de vaste trap in de hal bereikt u een lichte overloop op de eerste verdieping. Op de overloop is een tweede toilet en aan de achterzijde treft u de badkamer aan met bad met douchevoorziening, een wastafelmeubel, design radiator en de badkamer biedt toegang tot het achterbalkon.
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een ingebouwde kledingkast met spotjes erboven. De fraaie groen/witte markiezen aan de achterzijde houden de hoofdslaapkamer en de badkamer heerlijk koel in de zomer.
Aan de voorzijde treft u een royale slaap- of werkkamer met een schouw, een diepe bergkast en openslaande deuren naar het voorbalkon welke eveneens is voorzien van een markies. Linksvoor is dan nog een slaapkamer met een vaste bergkast.

INDELING TWEEDE VERDIEPING:
Tussen de voor- en achterkamer op de eerste verdieping zit een vaste trap (afsluitbaar) die leidt naar de ruime overloop op de 2e verdieping. Op de overloop vindt u twee bergkasten en een kast met daarin de HR-combiketel (Nefit, bouwjaar 2012) en aansluitingen voor wasmachine en droger.
Aan de voorzijde vindt u een ruime L-vormige slaapkamer en aan de achterzijde vindt u een grote slaapkamer met ingebouwde kastenwand en een vaste wastafelmeubel. De balkenconstructies van de kap zijn in de slaapkamers nog mooi zichtbaar en geven de kamers een sfeervolle ambiance.
Via een vlizotrap bereikt u dan nog een vliering voor extra bergruimte.

*** BENT U OP ZOEK NAAR EEN RUIM EN KARAKTERISTIEK HUIS OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN VOORBURG? DAN IS DIT UW KANS! MAAK NU UW BEZICHTIGINGSAFSPRAAK MET ONS KANTOOR! ***

KENMERKEN:
- bouwjaar 1925;
- perceel 252m² (eigen grond);
- woonoppervlak 160m²;
- woning is voorzien van dubbel glas m.u.v. enkele bovenlichtjes;
- elektra 10 groepen + ALS;
- verwarming middels HR-combiketel Nefit, bouwjaar 2012;
- parkeren op eigen terrein;
- inclusief garage van ca. 19m²;
- 2 badkamers, 3 toiletten;
- veel bergmogelijkheden;
- royale woon-/eetkamer met erker en open haard (gas);
- heerlijke achtertuin op het zuidoosten;
- overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar;
- asbestclausule van toepassing;
- oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1925

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

550 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

252 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

1/2 vrijstaand met extra brede en zonnige achtertuin.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's